1η Γιορτή Κρασιού – Μαραθώνας 2017

1η Γιορτή Κρασιού – Μαραθώνας 2017

Ήταν μια ιδέα για μια γιορτή παραδοσιακού χορού από τοπικούς συλλόγους. Ακούστηκε στις αρχές του καλοκαιριού “ζυμώθηκε” και πήρε το όνομα:  “Γιορτή Κρασιού“!
Η 1η Γιορτή Κρασιού στο Μαραθώνα είναι ήδη παρελθόν. Οργανώθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα από λίγους ανθρώπους με μεγάλη διάθεση και λίγα μέσα. Για αυτό αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια για το πολύ καλό αποτέλεσμα.
Η υπεύθυνη της διοργάνωσης κα Νάνσυ Σακελλάρη έδωσε τον καλύτερο εαυτό της!
Οι χορευτές όλων των Συλλόγων του Δήμου Μαραθώνα ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και μας χάρισαν μια βραδιά γεμάτη ήχους και χρώματα ελληνικά!
Τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης εκπροσώπησαν επάξια 9 χορεύτριες συνοδευόμενες από τον δάσκαλό μας κο Άγγελο Θεοδωρόπουλο. Οι μελωδίες από τη Μακεδονία και η εντυπωσιακή φορεσιά του Δρυμού προσέθεσαν στην όλη εκδήλωση ξεχωριστή λάμψη.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης,  εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας σε εκείνους που είχαν την ιδέα και σε όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίησή της! Συγχαρητήρια επίσης στους χορευτές όλων των Συλλόγων και στους δασκάλους τους!

Ευχόμαστε ολόψυχα, υγεία και καλή αντάμωση στη 2η Γιορτή Κρασιού!

Φωτογραφικό Υλικό

 

 Βίντεο από τη συμμετοχή του τμήματος χορού

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme