Περιμένοντας τον Γκοντό

Περιμένοντας τον Γκοντό

6 διαφορετικοί τόποι και χρόνοι, 6 ζευγάρια, 6 Βλαδίμηροι και 6 Εστραγκόν, περιμένουν “μαζί” τον Γκοντό, στιγμές, μέρες, μήνες, χρόνια, μια ολόκληρη ζωή, μια αιωνιότητα… στο ίδιο σημείο, στο ίδιο δέντρο. Ελπίζουν τσακώνονται, αγαπιούνται, μοιράζονται, παίζουν, μιλάνε, σιωπούν, περιμένουν. Ο ένας βγάζοντας το καπέλο του κι ο άλλος παίζοντας συνεχώς με την αρβύλα του. Έχοντας όμως πάντα ο ένας τον άλλο. Στον αντίποδα των 2 πρωταγωνιστών, ο Ποντζό και ο Λάκυ, οι περαστικοί της ζωής, ο έξω κόσμος, ένα ζευγάρι εξουσιαστή και εξουσιαζόμενου, μια σχέση σκληρή, άνιση, καταπιεστική. Και βέβαια το Αγόρι, ο αγγελιοφόρος του κυρίου Γκοντό, που θα έρθει οπωσδήποτε αύριο ή μεθαύριο ή ίσως την επόμενη μέρα ή…
Ο χρόνος, ο θάνατος, ο Θεός, η αποτυχία, η αισιοδοξία, η αγάπη, η εξουσία, η φιλία, η συντροφικότητα, όλα ένα απίστευτο συνονθύλευμα δια στόματος (και χειρός) Σάμιουέλ Μπέκετ.

Με αυτά τα λόγια προλόγισε το έργο ο εξαιρετικός δάσκαλος και σκηνοθέτης του θεατρικού μας εργαστηρίου Δημήτρης Κανέλλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, συγχαίρει όλους όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της παράστασης: Μιχάλη Κετέογλου, Νίκο Σαραφάκη, Πάνο Γιαννόπουλο, Νίκο Οικονόμου, Ανδρέα Μεταλληνό, Βιολέττα Ξιφαρά, Ελπινίκη Αζίλογλου, Δήμητρα Καραλή, Άγγη Σακελλαρίδη, Θεοδώρα Τσάτσου, Ξένια Οικονόμου, Μαρία Κυρίου, Νεκταρία Μάντη, Άννα Μαλλιαρού, Σοφία Κόκορη. Ένα μεγάλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε στο θεατρικό εργαστήρι του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης! Παράγετε και προσφέρετε πολιτισμό! Παρά τις αντιξοότητες (φτιάξατε τα σκηνικά, τα στήσατε και τα μαζέψατε πολλές φορές) εργαζόμενοι σε ομάδες, με ακούραστους βοηθούς το Γιώργο Καλογερόπουλο και τον Ηρακλή και με τις σκηνοθετικές οδηγίες του ταλαντούχου Δημήτρη Κανέλλου προσφέρατε στους 160 θεατές μας μια ιδιαίτερα αξιόλογη βραδιά!

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme