ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το τμήμα μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αναβίωση ενός θεσμού που αγαπήσαμε όλοι οι φίλοι του αθλήματος, οι φίλοι της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νέας Μάκρης.

Την Παρασκευή 29/12/2017, στις 21:00 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Νέας Μάκρης θα ξανασμίξουν οι παλιοί με τους νέους!

Αντίπαλοι; Δεν θα υπάρχουν αντίπαλοι… Μόνο ένας κοινός σκοπός: Να τιμήσουμε τον άνθρωπο που μας έφερε στα γήπεδα, που μας δίδαξε με τον μοναδικό του τρόπο να παλεύουμε με πάθος αλλά προπάντων με ήθος και σεβασμό εντός και εκτός γηπέδων. Το Πρόεδρο της καρδιάς μας: Τον Γιάννη Δημητριάδη. Θα είμαστε όλοι εκεί για να θυμηθούμε τις όμορφες στιγμές, να εμψυχώσουμε τους αθλητές της ομάδας μας που δίνουν μεγάλη μάχη στη Γ’ ΕΣΚΑ και να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους τους φίλους της ομάδας της Νέας Μάκρης!

Μπάστας, Γιοπάνος, Σταύρος Γραμμένος, Κατσαμπέκης, Τσομόκος, Τζίμας, Κατσόγιαννος, Σάλλας, ο coach Διώχνος και πολλοί πολλοί άλλοι θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στην γιορτή, που θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μια χρονιά που σημαδεύτηκε από την απώλεια του Προέδρου μας. Θα είμαστε όλοι εκεί λοιπόν, για να καταστήσουμε πάλι αυτό το φιλικό παιχνίδι θεσμό για το Σύλλογό μας!

Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση της νέας εντός έδρας εμφάνισης της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας. ευγενική χορηγία του Κομμωτηρίου GOLDEN HAIR, το οποίο για 8η συνεχή χρονιά στέκεται δίπλα στα αγωνιστικά τμήματα στηρίζοντας τα εμπράκτως!

   ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ! ! ! !

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme