Ο Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΕΙ… ΓΙΑΝΝΕΝΑ!

Ο Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΕΙ… ΓΙΑΝΝΕΝΑ!
ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ –ΜΕΤΣΟΒΟ
02/03/2018-04/03/2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Ημέρα
Νέα Μάκρη – Γιάννενα
Συγκέντρωση και αναχώρηση την Παρασκευή το πρωί στις 5:00π.μ. πίσω από τον Άγιο Κωνσταντίνο. Πρώτη στάση στην Κόρινθο για τον πρωινό μας καφέ. Μετά θα αναχωρήσουμε για την όμορφη πόλη των Ιωαννίνων με μία ενδιάμεση στάση .
Η πρώτη επίσκεψη θα είναι στο Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη, επίσης γνωστό και ως Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων. Άφιξη στο ξενοδοχείο Εpirus Palace Hotel & Conference Center 5* και αφού τακτοποιηθούμε στα δωμάτιά μας θα αναχωρήσουμε για την πόλη των Ιωαννίνων όπου θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για φαγητό και περιήγηση στην πόλη και στα αξιοθέατά της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου θα ακολουθήσει δείπνο και γλέντι με παραδοσιακούς χορούς.

2η Ημέρα
Ζαγοροχώρια – Μουσείο πολέμου Καλπάκι – Κόνιτσα – Μονή Μολυβδοσκέπαστης
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για να επισκεφθούμε το όμορφο Ζαγόρι και την περιοχή της Κόνιτσας .Πρώτη μας στάση θα είναι το Μουσείο πολέμου στο Καλπάκι Πρόκειται για ένα πετρόχτιστο κτίριο που δεσπόζει στην περιοχή και στις αίθουσές του περιλαμβάνει εκθέματα-κειμήλια της Μάχης του Καλπακίου. Επόμενος προορισμός μας θα είναι η Κόνιτσα Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να πιούμε το καφεδάκι μας και να περιηγηθούμε σε μια από τις ομορφότερες ακριτικές περιοχές όχι μόνο της Ηπείρου αλλά όλης της Ελλάδας καθώς επίσης και να περπατήσουμε δίπλα στο ποτάμι του Βοιδομάτη. Μετά θα αναχωρήσουμε για το ονομαστό Μοναστήρι της Πανάγιας της Μολυβδοσκέπαστης το οποίο βρίσκεται μόλις 400 μέτρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα.Επόμενος σταθμός μας θα είναι τα Ζαγοροχώρια μία από τις πιο δημοφιλείς για τουρισμό περιοχές της ορεινής Ελλάδας.Θα επισκεφθούμε το Μονοδέντρι και εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στο υπέροχο ηπειρώτικο χωριό με τα πετρόχτιστα σπίτια, τα αρχοντικά, τα καλντερίμια, τις βρύσες τις πλατείες και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς! Θα θαυμάσουμε το επιβλητικό φυσικό τοπίο όπου κυριαρχούν τα πανύψηλα βουνά, οι άγριες χαράδρες, τα βαθιά φαράγγια, με πιο ονομαστό το φαράγγι του Βίκου, Επίσης κατά την διαδρομή θα θαυμάσουμε τα ορμητικά ποτάμια, καθώς επίσης τα πέτρινα γεφύρια, αυθεντικής ζαγορίτικης παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Ελεύθερος χρόνος για το μεσημεριανό φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής .
Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το βράδυ θα αναχωρήσουμε για την ταβέρνα ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΛΟΥΛΗ όπου θα φάμε και θα γλεντήσουμε με ζωντανή λαική και ρεμπέτικη μουσική.

3η Ημέρα
Νησάκι Κυρα Φροσύνης – Μέτσοβο – Νέα Μάκρη
Αναχώρηση μετά το πρωινό από το ξενοδοχείο μας για το νησί των Ιωαννίνων Πρόκειται για το ονομαστό νησάκι της Κυρά Φροσύνης, ένα πανέμορφο καταπράσινο νησάκι που βρίσκεται μέσα στη λίμνη Παμβώτιδα το μοναδικό σε όλη την Ευρώπη κατοικημένο νησί μέσα σε λίμνη. Αφού ξεναγηθούμε στα αξιοθέατα του νησιού θα αναχωρήσουμε για το πανέμορφο Μέτσοβο,όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό φαγητό και περιήγηση στα αξιοθέατα του χωριού.
Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ.
———————
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Διαμονή σε τρίκλινο δωμάτιο 145 € το άτομο
Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο 155 € το άτομο
Διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο 195 € το άτομο
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:
– Διαμονή στο ξενοδοχείο Εpirus Palace Hotel & Conference Center 5* με πρωινό και δείπνο το πρώτο βράδυ σε μπουφέ.
– Μεταφορά με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ανωτέρω ποσά μπορεί να αυξηθούν κατά 5 € σε περίπτωση μη πληρότητας λεωφορείου.

Τα ανωτέρω ποσά θα πρέπει να πληρωθούν ως εξής:
– 50 € προκαταβολή με τη δήλωση συμμετοχής
– 50 € έως 31 Ιανουαρίου
– Εξόφληση έως 15 Φεβρουαρίου

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
-ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ 5€
-ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 5€
-ΓΕΥΜΑΤΑ
-ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟΑ ΛΟΥΛΗ (ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 12€)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής επιστρέφεται:
έως 31/01/2018 το 100% των χρημάτων
Από 01/02/2018 δεν γίνεται καμιά επιστροφή

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 
ΧΡΥΣΑ ΚΗΡΥΚΟΥ 697 911 8750
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑΜΠΑΣΗ 693 828 3327

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme