ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ!

Σε οκτώ αγώνες που συμμετείχαν τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου μας, αυτή την εβδομάδα, οι ομάδες μας έφυγαν νικήτριες από τους 7! Η αρχή έγινε την Τετάρτη, όπου η γυναικεία ομάδα βόλει του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, νίκησε την αντίστοιχη της Ραφήνας με σκορ 3 – 0 σετ. Τη σκυτάλη πήραν οι ανδρικές ομάδες μπάσκετ και βόλει, όπου την Παρασκευή νίκησαν τις αντίστοιχες Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών με 74 – 68 και τον Εθνικό Γ.Σ. με 0 – 3 σετ.
Το Σαββατοκύριακο, τα αγωνιστικά τμήματα των υποδομών του Συλλόγου μας, συνέχισαν το σερί νικών με μόνη απώλεια, την ήττα της ομάδας των κορασίδων στο βόλει από τον Τυφώνα με 3 – 0 σετ. Ότι όμως δεν κατάφεραν οι κορασίδες στο βόλει, το πέτυχαν και τα τέσσερα αγωνιστικά τμήματα υποδομών του μπάσκετ του Συλλόγου μας: Τα ΜΙΝΙ νίκησαν την ομάδα του Αγ. Νικολάου Παλλήνης με 50 – 27, τα ΠΡΟΜΙΝΙ κέρδισαν με 42 – 53 τη Ραφήνα και τέλος οι Παίδες και οι Έφηβοι ολοκλήρωσαν με ακόμα δύο νίκες την καταπληκτική από πλευράς αποτελεσμάτων, εβδομάδα που μας πέρασε, για τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης

Η δύναμη του Συλλόγου μας, κρύβεται στις προσπάθειες που καταβάλουν οι προπονητές και οι αθλητές με αγάπη και μεράκι,  στις ατελείωτες ώρες προπόνησης.  Τα αποτελέσματα στο παρκέ έρχονται να φανερώσουν τη σταθερότητα, τη συνέπεια και την εξαιρετική δουλειά που επιτελείται σε όλα τα τμήματα αγωνιστικά και μη του μπάσκετ και του βόλει. Σε όλους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις!

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme