ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

 

Με πολλά παιδικά χαμόγελα,  όμορφες μελωδίες, παραδοσιακά τραγούδια, χορό και ενέργεια από τις επιδείξεις πολεμικών τεχνών γέμισε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Νέας Μάκρης, το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου! Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, μπροστά σε πλήθος κόσμου που τίμησε το Σύλλογο με την παρουσία του!
Με την παρουσία τους επίσης τίμησαν τη γιορτή του Επιμορφωτικού Συλλόγου, η κα Ευαγγελίου-Ρίζου (πρόεδρος ΚΕΔΜΑ), ο κος Αιμίλιος Ρείσογλου (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου), ο κος Γιώργος Νησιώτης (αντιδήμαρχος οικονομικών), ο κος Μάκης Μεγαγιάννης (πρόεδρος τοπικής κοινότητας Νέας Μάκρης), ο κος Αγγελος Λένας (Πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Μαραθώνα) και οι δημοτικοί Σύμβουλοι κος Στέργιος Τσίρκας, κος Χρήστος Στάμος, κα Πόπη Πατεράκη, κος Κώστας Λάσκος, κος Σπύρος Λιβαθηνός, κος Νίκος Χατζηγιάννης και κος Βαγγέλης Σωτηρίου.

Στο καλωσόρισμα της η Ταμίας του Συλλόγου μας κα Ζαφειριάδου, παρουσίασε ένα προς ένα τα 14 τμήματα του Επιμορφωτικού και τις ομάδες που τα απαρτίζουν, ευχαριστώντας τους δασκάλους, τους προπονητές και τους εφόρους, που αποτελούν τους πολυτιμότερους συνεργάτες του διοικητικού συμβουλίου, για την αξιέπαινη προσφορά τους.

Ο Πρόεδρος του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, κος Νίκος Καραβασίλης στην ομιλία του, αναφέρθηκε στους σκοπούς και τις αξίες που πρεσβεύει εδώ και 43 χρόνια ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Δήμο Μαραθώνα, την Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΚΕΔΜΑ, καθώς και όλους τους χορηγούς που στέκονται αρωγοί, στο έργο του Συλλόγου

Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε τα κάλαντα από το τμήμα χορωδίας του Συλλόγου, παραδοσιακούς χορούς από 2 τμήματα παιδιών και ενηλίκων και επιδείξεις λάτιν χορών, ξιφασκίας και εντυπωσιακών ασκήσεων από το τμήμα του καράτε. Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλοντας να ευχαριστήσει και να αναδείξει το σπουδαίο έργο των τμημάτων θεάτρου, χορωδίας, καράτε, παραδοσιακών και λάτιν χορών, αποφάσισε να βραβεύσει τους δασκάλους κο Δημήτρη Κανέλλο (τμήμα θεάτρου), κο Χρίστο Τσιαμούλη (τμήμα χορωδίας), κο Δημήτρη Αποστολάτο (τμήμα καράτε), κο Άγγελο Θεοδωρόπουλο (τμήμα παραδοσιακών χορών ενηλίκων),  κο Λιάκο Νικόλα (τμήμα Λάτιν χορών) και κα Χαντζή Ευαγγελία (τμήμα παραδοσιακών χορών – παιδικά τμήματα). 

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, βράβευσε για ακόμα μια χρονιά, όλους του νεαρούς αθλητές και  αθλήτριες και τους μαθητές και μαθήτριες των πολιτιστικών τμημάτων του, που πέρασαν σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στις Πανελλαδικές εξετάσεις το 2017. 

Η Γιορτή έκλεισε με την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, με 2 πολύ σπουδαία δώρα για τους τυχερούς: Μία 2 ήμερη εκδρομή προσφορά του γραφείου εκδρομών Timothy’s Family  που κέρδισε ο Ανδρέας Καραβούλιας και μια δωρεάν ετήσια συνδρομή σε οποιοδήποτε τμήμα του Συλλόγου που κέρδισε η  Αλεξάνδρα Οικονόμου.

 

Φωτογραφικό Υλικό

 

 

Βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=IlZBuY5QV3Y

 

Χορηγοί Εκδήλωσης

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme