ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΟΡΗΓΙΩΝ!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΟΡΗΓΙΩΝ!

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με δύο σπουδαίους χορηγούς, που στέκονται αρωγοί στο ανιδιοτελές έργο των ανθρώπων του Συλλόγου μας.

Ο κος Φώτης Μάγκουρας, με τα καταστήματα “ΓΕΡΜΑΝΟΣΝέας Μάκρης & “Technology Repair Systems” στέκεται δίπλα στον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης, από το 2010, αναγνωρίζοντας και υποστηρίζοντας εμπράκτως τον εθελοντικό χαρακτήρα του Συλλόγου μας.

Ο κος Κώστας Κουρελής και το ΖαχαροπλαστείοΤο Πλέστι“, ανανέωσε και φέτος την εμπιστοσύνη του στο Σύλλογό μας! Έτσι για δεύτερη χρονιά θα σταθεί πλάι στις προσπάθειες που καταβάλει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ώστε να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους, αθλητικές δραστηριότητες υψηλού επιπέδου και πολύτιμες πολιτιστικές δραστηριότητες. 

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, αποτελεί τον μοναδικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Σύλλογο, με καθαρά ανιδιοτελείς σκοπούς, με τις αθλητικές ομάδες του να προπονούνται και να αγωνίζονται στο Κλειστό Γήπεδο Νέας Μάκρης, και τα πολιτιστικά του τμήματα να γεμίζουν με κόσμο, κάθε γωνία του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης. Έχει εγκατασταθεί στους χώρους που του έχουν παραχωρηθεί από την ΚΕΔΜΑ, από το 2003, χρονιά που τελείωσαν τα έργα ανάπλασης των χώρων της πρώην αμερικανικής βάσης. 

Τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου μας, συμμετέχουν σε πρωταθλήματα και τουρνουά των τοπικών ενώσεων, και στο κλειστό γήπεδο Νέας Μάκρης, διεξάγονται κάθε χρόνο πάνω από 100 αγώνες των ομάδων μας όλων των κατηγοριών! Όσο για τα πολιτιστικά τμήματα, τα τελευταία χρόνια, διοργανώνουν με τεράστια επιτυχία, πάνω από 10 θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις, με εκατοντάδες κόσμου να τις παρακολουθούν!

Είναι πολύ σημαντικό, οι επαγγελματίες της περιοχής της Νέας Μάκρης, αλλά και ευρύτερα, του Δήμου Μαραθώνα, να στέκονται δίπλα στον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης, γνωρίζοντας ότι όλες οι χορηγίες που προσφέρουν στον Σύλλογό μας, καταλήγουν στις δραστηριότητες της νεολαίας της πόλης μας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας “Technology Repair Systems” & ΖαχαροπλαστείοΤο Πλέστι” για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν!

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme