ΚΛ. ΓΗΠΕΔΟ “ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ”

ΚΛ. ΓΗΠΕΔΟ “ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ”

Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης, από σήμερα
19 Μαρτίου 2018 έχει όνομα…

Με συντριπτική πλειοψηφική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνος, ονομάζεται σε:

Κλειστό Γήπεδο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ»

Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, που πήραν το λόγο στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, μίλησαν με εξαιρετικά λόγια για την προσωπικότητα του Γιάννη Δημητριάδη και την προσφορά του στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Ο Πρόεδρος κος Νίκος Καραβασίλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, ευχαριστούν ιδιαιτέρως τον κο Σπύρο Ληβαθηνό ο οποίος κατέθεσε την πρόταση ονοματοδοσίας του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ Νέας Μάκρης, από κοινού με τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης στο τοπικό συμβούλιο Νέας Μάκρης καθώς και τον κο Μάκη Μεγαγιάννη και όλο το τοπικό Συμβούλιο της Νέας Μάκρης, οι οποίοι στήριξαν την πρόταση αυτή.

Άπαντες στον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης, αισθάνονται δικαιωμένοι για την υπερψήφιση της προτάσεως και ευχαριστούν τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Α. Ρεΐσογλου, και τους συμβούλους της πλειοψηφίας που υπερψήφισαν την πρόταση: κο Β. Θανασιά, κα Δ. Λαμπαρού, κο Β. Τσουπρά, κο Π. Αλεξανδρή, κο Α. Μεγαγιάννη καθώς και τους συμβούλους της αντιπολίτευσης: κο Σ. Τσίρκα, κα Π. Πατεράκη, κο Χ. Στάμου, κα Μ. Μυλωνά, κο Κ. Λάσκο, κο Β. Σωτηρίου, κο Μ. Γεωργάτο, κο Β. Δελαγραμμάτικα, κο Ν. Χατζηγιάννη, και τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους: κα Σ. Δρακοπούλου, κα Β. Σταυρακοπούλου, κο Κ. Τσίρκα και κο Αλ. Σόμογλου.

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme