Ο Γιάννης Φάκας αναλαμβάνει το τμήμα Volley του Ε.Σ. Νέας Μάκρης

Ο Γιάννης Φάκας αναλαμβάνει το τμήμα Volley του Ε.Σ. Νέας Μάκρης

Ο Πρόεδρος κος Νίκος Καραβασίλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, αισθάνονται ιδιαίτερη χαρά και τιμή να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με τον σπουδαίο προπονητή κο Γιάννη Φάκα.

Ο κος Γιάννης Φάκας, έχει μια τεράστια καριέρα ως αθλητής κυρίως στον Ολυμπιακό Πειραιώς (12 χρόνια) και 103 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος αλλά και ως προπονητής έχει κάτσει στον πάγκο πολλών ελληνικών και ξένων ομάδων ενώ έχει διατελέσει πρώτος προπονητής τόσο στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων όσο και στην Εθνική Ελλάδος των ανδρών. (Πηγή: Wikipedia)

Κατά την παρουσίαση του, ο σπουδαίος αυτός προπονητής, εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά που αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας της πόλης του, όπως χαρακτήρισε την Νέα Μάκρη, όπου διαμένει μόνιμα από το 1991, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει χαμογελώντας ότι αιφνιδιάστηκε ευχάριστα για το γεγονός ότι το γήπεδο είναι τόσο κοντά στο σπίτι του, για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, κος Νίκος Καραβασίλης, εμφανώς συγκινημένος για την αλλαγή σελίδας του τμήματος μέσω της τόσο σπουδαίας συμφωνίας μεταξύ του Συλλόγου και του κου Γιάννη Φάκα, ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών πολύ ψηλά τόσο στη δουλειά που ευελπιστεί ότι θα γίνει στις ακαδημίες του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, όσο και στους στόχους της Γυναικείας ομάδας Volley, καλώντας τις αθλήτριες να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής Κατηγορίας ΕΣΠΑΑΑ την επόμενη σεζόν (2018-2019). 

Ο κος Γιάννης Φάκας, εκτός από προπονητής της Γυναικείας ομάδας Volley του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, θα εκτελεί και χρέη Τεχνικού Διευθυντή του τμήματος Volley, όπου θα έχει υπό την εποπτεία του και την καθοδήγησή του όλους τους προπονητές και προπονήτριες των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου.

Τέλος, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, ευχαριστούν θερμά τον προπονητή κο Δημήτρη Ζιάβρα για την προσφορά του στο Σύλλογο και του εύχονται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της προπονητικής του καριέρας. 

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme