Κληρώσεις Πρωταθλημάτων Μπάσκετ 2018-2019

Κληρώσεις Πρωταθλημάτων Μπάσκετ 2018-2019

Στα γραφεία της ΕΣΚΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής) έγινε η κλήρωση των πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2018 – 2019. Όπως είναι γνωστό η ανδρική μας ομάδα μπάσκετ θα αγωνίζεται στην Γ’ ΕΣΚΑ, όμως εκείνο που χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς είναι ότι η εφηβική μας ομάδα μπάσκετ, μετά από την καταπληκτική της πορεία, θα συμμετάσχει στη νεοσυσταθείσα Β’ Κατηγορία Εφήβων, μπαίνοντας έτσι στις 36 καλύτερες ομάδες της Αττικής ανάμεσα σε εκατοντάδες! Γεγονός αντιπροσωπευτικό για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στις ακαδημίες του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης

Τα παιδιά του coach Γιάννη Κολοκυθά θα έχουν την χαρά να αναμετρηθούν με πολύ καλές ομάδες, από όλη την Αττική, παίρνοντας μια μικρή γεύση, μαζί με τους γονείς τους που τους ακολουθούν σε όλα τα παιχνίδια, από δυνατές έδρες όπως είναι εκείνες των Δυτικών Προαστίων.

Όσον αφορά την κλήρωση της ανδρικής μας ομάδας μπάσκετ, ο όμιλος στον οποίο κληρώθηκε η ομάδα του coach Σπύρου Μπούτζη, χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι θα βρει απέναντί της μόλις 3 από τις ομάδες που αντιμετώπισε της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε (Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα, Α.Ο. Αμπελοκήπων και Κ.Α.Ο. Λυκόβρυσης) , τις οποίες όμως κατόρθωσε να κερδίσει σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε.

Σύσσωμη η Διοίκηση του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές νίκες!

Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών – 2ος Όμιλος Β’ ΕΣΚΑ Εφήβων – 2ος Όμιλος
Κυψελιακός Α.Ο. Γ.Σ. Ηλιούπολης
Κ.Α.Ο. Εθνικός Ελληνορώσων Α.Ε.Κ. Περιστερίου
Α.Σ. Παιανίας “Κτησιφών” Α.Ο. Αργοναύτης Ραφήνας
Φ.Ο. Τούφας Γ.Σ. Βριλήσσια
Α.Ο. Αμπελοκήπων Α.Ο. Διονύσου
Ε.Σ. Νέας Μάκρης Ηλυσιακός Α.Ο.
Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Αγ. Ελευθέριος Ε.Σ. Νέας Μάκρης
Α.Ε. Εστία Φιλίας – Θησέας Α.Ο. Θρακομακεδόνων
Α.Ε. Γκύζη Πολυγώνου Α.Ο. Ίρις Πετρούπολης
Α.Ο. Αρίων Αμαρουσίου Α.Σ. Ολυμπιάδα Παπάγου
Α.Ο. Πολιτεία Γ.Α.Ο. Κουκουβάουνων
Α.Ο.Π. Ολυμπιάδα ’96 Γ.Σ. Κορωπίου
Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος
Κ.Α.Ο. Λυκόβρυσης

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme