Όταν η … Μουσική υφαίνει, ο Χορός σε κύκλους μπαίνει…

Όταν η … Μουσική υφαίνει, ο Χορός σε κύκλους μπαίνει…

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, το Σάββατο 2 Ιουνίου, επιφύλαξε ένα εξαιρετικό καλωσόρισμα για το καλοκαίρι στο αμφιθέατρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης.

Χορευτές και χορεύτριες των τμημάτων παραδοσιακών χορών, κάθε ηλικίας, προσέφεραν στο κατάμεστο ανοικτό θέατρο του πάρκου μια όμορφη, παραδοσιακή βραδιά. Μουσική, χρώματα και βήματα, χαρούμενα και εντυπωσιακά, δημιούργησαν αξέχαστες εικόνες, ενθουσίασαν και συγκίνησαν!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές και τις χορεύτριες, μικρούς και μεγάλους για την εξαιρετική παράσταση που για ακόμα μία χρονιά προσέφεραν, στην πόλη της Νέας Μάκρης. Ένα μεγάλο «ΕΥΓΕ» στους δασκάλους μας, κο Άγγελο Θεοδωρόπουλο και την κα Ευαγγελία Χαντζή για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να στεφθεί μια ακόμα παράσταση με απόλυτη επιτυχία.

Photos by photmanthos

Ευχαριστούμε επίσης, όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το Σύλλογό μας και ιδιαίτερα την Πρόεδρο της ΚΕΔΜΑ κα Αναστασία Ευαγγελίου-Ρίζου, την κα Πόπη Πατεράκη, τον κο Κώστα Λάσκο και τον κο Γιώργο Ζούρο. Ευχαριστούμε τέλος, και το προσωπικό της ΚΕΔΜΑ και ιδιαιτέρως την κα Αφροδίτη και τον κο Μάκη, που αντιμετώπισαν το «βάρος» της βραδιάς με υπομονή και κατανόηση!

Κλείνοντας, προτού ευχηθούμε καλό καλοκαίρι και δώσουμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε, πως η παραδοσιακή βραδιά, εδώ και δεκαετίες, προσφέρεται δωρεάν, στο κοινό της πόλης μας. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι είναι ανέξοδη για τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης. Τα έξοδα, που περιλαμβάνουν την ενοικίαση των φορεσιών, τα ηχητικά, τα έντυπα και τον φωτογράφο, κατά ένα μέρος καλύπτονται από τους ίδιους τους χορευτές και τα υπόλοιπα έξοδα καλύπτονται από το Ταμείο του Συλλόγου και τους χορηγούς μας επώνυμους και  ανώνυμους που εκτιμούν το έργο μας και έχουν τη δυνατότητα στήριξης του Συλλόγου. Ευχαριστώντας λοιπόν όλους όσους βοήθησαν φέτος, αναμένουμε οι αρωγοί του έργου μας να αυξηθούν!

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme