Συγχύσεις – Ο Έρωτας…

Συγχύσεις – Ο Έρωτας…

Όσοι φίλοι του θεάτρου, βρέθηκαν την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Ιουλίου το βραδάκι, στο Ανοικτό Θέατρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης, είχαν την τύχη να απολαύσουν, μια ακόμα εξαιρετική παράσταση από το Θεατρικό Εργαστήρι του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης.

Ο σκηνοθέτης κος Δημήτρης Κανέλλος, συνεχίζοντας το εξαιρετικό έργο του προηγούμενου δασκάλου του τμήματος, κου Γιάννη Αναστασάκη (καλλιτεχνικός διευθυντής ΚΘΒΕ), και οι μαθητές του τμήματος, απέδωσαν με πολύ καλές ερμηνείες το έργο του Alan Ayckbourn: “Συγχύσεις – Ο Έρωτας”

Το κοινό γέλασε με τις ερμηνείες των συντελεστών της παράστασης, ενώ η ατμόσφαιρα, κατά την απαγγελία ποιημάτων που γέμιζαν με πολύ εκλεπτυσμένο τρόπο τα κενά μεταξύ της αλλαγής των σκηνικών, σε συνδυασμό με την καλοκαιρινή αύρα, ταξίδευσε το νου και την ψυχή των θεατών σε μέρη όμορφα και τους γέμισε με ευχάριστα συναισθήματα.

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΚΕΔΜΑ που συμπεριέλαβε τις παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου, στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 και φυσικά για την παραχώρηση των χώρων όπου έγιναν τα μαθήματα και οι πρόβες για την φετινή σεζόν.

Φωτογραφικό Υλικό

Συντελεστές Παράστασης:
Δήμητρα Κάραλη
Νίκος Οικονόμου
Άγγη Σακελλαρίδη
Θεοδώρα Τσάτσου
Πάνος Γιαννόπουλος
Βιολέττα Ξιφαρά
Σοφία Κόκορη
Ιωάννα Ζήση
Διαλεκτή Πίστη
Άννα Μαλλιαρού
Νεκταρία Μάντη
Ξένια Οικονόμου
Νίκος Σαραφάκης
Ανδρέας Μεταλληνός
Ζέφη Λεγάκη
Γιώργος Καλογερόπουλος

Ακορντεόν:
Έφη Σκουργιαλού

Διδασκαλία / Σκηνοθεσία:
Δημήτρης Κανέλλος

 

Η θεατρική παράσταση, έριξε την αυλαία για τη φετινή σεζόν, για τις παραστάσεις των πολιτιστικών τμημάτων του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης (εντός του δήμου μας). Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, εύχεται σε όλα τα μέλη του Καλό Καλοκαίρι και ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους πάλι τον Σεπτέμβριο με πλούσιες δραστηριότητες!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΥΤΑ -ΧΥΤΥ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ
ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

 

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme