Ο Ε.Σ. Νέας Μάκρης αγκαλιάζει τα παιδιά που επλήγησαν από την πυρκαγιά

Ο Ε.Σ. Νέας Μάκρης αγκαλιάζει τα παιδιά που επλήγησαν από την πυρκαγιά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, στην τακτική συνεδρίασή του, που έλαβε χώρα στις 20/08/2018, αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε μια σημαντική προσφορά προς όλες τις οικογένειες που επλήγησαν από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018:

Όσοι αθλητές και αθλήτριες των οποίων οι μόνιμες κατοικίες, έχουν πληγεί από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018, εγγραφούν στα τμήματα του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης , ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019.

Επιπλέον, στα μέλη του Συλλόγου που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά, θα διατεθεί (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) ΔΩΡΕΑΝ αθλητικό υλικό (φόρμες, σορτς, μπλουζάκια).
Μια ευγενική χορηγία της εταιρίας Royal Sports, που προμηθεύει με αθλητικό υλικό τις ομάδες του Συλλόγου μας τα τελευταία 6 περίπου χρόνια.

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης δια του Προέδρου του, κου Νίκου Καραβασίλη, έχει δεσμευθεί ρητά από την πρώτη στιγμή να σταθεί δίπλα στους συμπολίτες μας που είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται μέσα σε λίγα λεπτά. Η σημαντικές αυτές προσφορές προς τα παιδιά της πόλης μας, αποδεικνύουν εμπράκτως, ότι ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, είναι αποφασισμένος να επουλώσει στο μέτρο του δυνατού τις πληγές που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά.

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme