Κάρτα Υγείας Αθλητή – Αθλήτριας

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4479/2017, όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν σε προπονήσεις ή/και πρωταθλήματα/τουρνουά, θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους θεωρημένη ατομική Κάρτα Υγείας Αθλητή – Αθλήτριας.

Ο Σύλλογος μας, εναρμονιζόμενος πλήρως στις διατάξεις του εν λόγω νόμου, βρίσκεται σε συζητήσεις με Καρδιολόγους της περιοχής της Νέας Μάκρης, προκειμένου να εξασφαλιστεί ΔΩΡΕΑΝ η με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, καρδιολογική εξέταση όλων των αθλητών και των αθλητριών των αγωνιστικών τμημάτων του Ε.Σ. Νέας Μάκρης. Μόλις επέλθει σχετική συμφωνία θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.

Προσοχή: Η Κάρτα Υγείας Αθλητή, θεωρείται ΜΟΝΟ από: “Ιατρούς μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών ή Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων ή από ιατρούς έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή με Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και από ιατρούς του ιδιωτικού τομέα, κατέχοντες την καρδιολογική ειδικότητα.” Δηλαδή, ΜΟΝΟ από καρδιολόγους.

Σχετικά έντυπα θα προμηθεύσουν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, οι έφοροι και οι προπονητές των τμημάτων μας. Για πιο άμεση εξυπηρέτηση μπορείτε να κατεβάσετε τα έντυπα πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά ανάλογα το άθλημα.

Προσοχή: Κάθε Ομοσπονδία έχει εκδώσει το δικό της έντυπο της Κάρτας Υγείας Αθλητή, για αυτό προσέξτε το έντυπο που θα κατεβάσετε!

Σύμφωνα με τις προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων Μπάσκετ και Volley 2018 – 2019 οι Κάρτες Υγείας Αθλητών είναι απαραίτητες για τη συμμετοχή των αθλητών σε αγώνες (επίσημους ή φιλικούς) καθώς και σε προπονήσεις.

Για όλα τα υπόλοιπα μέλη του Ε.Σ. Νέας Μάκρης που ΔΕΝ συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες ή πρωταθλήματα των παραπάνω ενώσεων, ο Σύλλογός μας έχει δημιουργήσει το δικό του Έντυπο Κάρτας Υγείας Αθλητή/Αθλήτριας το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εκτυπώστε από τον υπολογιστή σας, πατώντας στο παρακάτω κουμπί.

Η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ / ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 4479/2017
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ / ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ
ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ.

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme