Συνεργαζόμενοι Ιατροί και Ιατρικά Κέντρα

Οι άνθρωποι του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, στη δύσκολη περίοδο λόγω των οικονομικών συνθηκών αλλά και λόγω της πυρκαγιάς, ανακοινώνουν ότι: 

  • Το Medical Νέας Μάκρης προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ Triplex και εξέταση από τον καρδιολόγο κο Ευάγγελο Μέξη (Δ/νση: Δαμιανού 2, Νέα Μάκρη, τηλ.: 22940 99990). Απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει παραπεμπτικό Ιατρού για το Triplex.
  • Ο συνεργαζόμενος με τον Ε.Σ. Νέας Μάκρης γενικός ιατρός κος Αργυρού Ιωάννης, προσφέρει σε πολύ χαμηλή τιμή, εξετάσεις και το παραπεμπτικό χαρτί που απαιτείται για το Triplex (Δ/νση: Παπαδόπουλου 3, Νέα Μάκρη, τηλ: 2294 304486).
  • Έναρξη συνεργασίας με τον Καρδιολόγο κο Δρέσιο Χρήστο, ο οποίος προσφέρει εξετάσεις και Triplex σε πολύ χαμηλή τιμή (Δ/νση: Σαρακηνού 3, Νέα Μάκρη, τηλ: 22940 98202). 

Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, καλούνται να μεριμνήσουν να υπογραφεί από καρδιολόγο, η ατομική Κάρτα Υγείας Αθλητή/Αθλήτριας, που θα προμηθευτούν από τους εφόρους ή τους προπονητές. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στους εφόρους των τμημάτων μας. 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme