Για τον Παναγιώτη…

Ο Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο Κλειστό Γήπεδο Καβαρνού, διοργανώνει φιλικό αγώνα μπάσκετ στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Χαμηλοθώρη και για τη βοήθεια πυρόπληκτων οικογενειών.

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν για τον σκοπό αυτό είναι:

Βετεράνοι Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα – Βετεράνοι Εθνικής Ελλάδος

Ο Παναγιώτης παιδί της ακαδημίας του Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα, αποφάσισε πριν από 5 χρόνια, να αγωνιστεί με τα χρώματα του Ε.Σ. Νέας Μάκρης. Στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε με την ομάδα μας, δέθηκε με τον Σύλλογό μας, τον αγάπησε, αγαπήθηκε και έχτισε δυνατές φιλίες με πολλούς αθλητές της ομάδας μας. Ο Ε.Σ. Νέας Μάκρης, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Παναγιώτη, μετέφερε στη διοίκηση του Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα το αίτημα των αθλητών μας για συμμετοχή στο εν λόγω φιλικό παιχνίδι και η διοίκηση του Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα το αποδέχθηκε.

Τα έσοδα του φιλικού αγώνα θα διατεθούν άμεσα, για την ανακούφιση των οικογενειών του κου Παναγιώτη Ράμφου και του κου Χριστόφορου και κας Μάγδας Κόκκαλη. Αμφότερες επλήγησαν από τη φονική πυρκαγιά, αφήνοντάς τες χωρίς σπίτια τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς. 

Ευελπιστούμε οι φίλοι της ομάδας του Ε.Σ. Νέας Μάκρης να τιμήσουν με την παρουσία τους, το φιλικό αυτό παιχνίδι που έχει ιερό σκοπό και τιμά ένα παιδί που κόσμησε με την παρουσία του το Σύλλογό μας.

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme