ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Μαραθώνα και η ΚΕΔΜΑ, ενημέρωσαν το Σύλλογό μας, ότι την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 09:00 θα ξεκινήσει το άδειασμα των χώρων του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης. Η μετακόμιση των πραγμάτων που έχουν συγκεντρωθεί από τις ευγενικές χορηγίες-προσφορές όλων μας, για τους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου, θα διαρκέσει 3 ημέρες (Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο). Για το σκοπό αυτό απαιτούνται πολλά χέρια, καθώς τα πράγματα είναι πάρα πολλά.

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα μέλη του να δώσουν βροντερό παρόν, αναγνωρίζοντας ωστόσο  ότι η ώρα αλλά και οι ημερομηνίες,  είναι απαγορευτικές τόσο για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριές μας, που θα διανύουν την πρώτη σχολική εβδομάδα της νέας χρονιάς, όσο και για τους μεγαλύτερους που εργάζονται. Παρόλα αυτά, ο Σύλλογός μας μετράει τα περισσότερα μέλη, από τους Συλλόγους που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις και θα πρέπει, στο μέτρο που μπορεί ο καθένας από εμάς, να δώσει το παρόν, μεταφέροντας έστω μια κούτα. 

Σημείο συνάντησης η Γραμματεία του κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ “Γιάννης Δημητριάδης“. 

Στόχος όλων, είναι να παραδοθούν προς χρήση οι εγκαταστάσεις, το συντομότερο δυνατό και να επέλθει η κανονικότητα στο μέτρο του δυνατού, ας βάλουμε όλοι ένα χεράκι, ώστε να έρθει αυτή η ώρα το συντομότερο δυνατό… είναι στο χέρι όλων μας!

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme