ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς! Οι φίλοι του μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία, την εβδομάδα 01/10/2018 – 07/10/2018 στο κλειστό “Γιάννης Δημητριάδης, να απολαύσουν πλούσιο θέαμα στους αγώνες των ομάδων μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης.

Ποδαρικό κάνουν οι έφηβοί μας, οι οποίοι αγωνίζονται πλέον στη Β’ ΕΣΚΑ εφήβων και έχουν να αναμετρηθούν με ιστορικές ομάδες της Αττικής! Την Τρίτη 02 Οκτωβρίου στις 21:30 υποδέχονται τον ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Γιάννη Κολοκυθά, θα τα δώσει όλα για την νίκη!

 

 

Την Παρασκευή 05 Οκτωβρίου στις 21:30, στο Κλειστό που φέρει το όνομα του αείμνηστου προέδρου μας, η αγαπημένη του ομάδα, η ανδρική ομάδα του Συλλόγου μας, υποδέχεται στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Γ’ ΕΣΚΑ, τον Α.Ο. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Οι παίκτες του Σπύρου Μπούτζη περιμένουν οι φίλοι της ομάδας και οι αθλητές των μικρότερων τμημάτων μας, να δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα και να ωθήσουν την ομάδα στη νίκη!

 

Τέλος, την Κυριακή 07 Οκτωβρίου στις 12:30 η Παιδική Ομάδα Μπάσκετ, υποδέχεται στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ’ ΕΣΚΑ Παίδων, την ομάδα Α.Σ. ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ. Οι αθλητές του Θωμά Δραγάνη, έχοντας αποκτήσει πλέον αγωνιστικό ρυθμό, θα μας προσφέρουν πλούσιες συγκινήσεις με τις προσπάθειές τους!

 

 

Το πρόγραμμα των αγώνων μπάσκετ & βόλει, καθώς και όλες τις πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες του Συλλόγου μας μπορείτε να τις παρακολουθείτε από την ενότητα ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, της κεντρικής σελίδας μας. Επίσης, μπορείτε να κάνετε προσθήκη όλων των εκδηλώσεων στο Google Calendar, iCal, όλων των smart συσκευών σας (tablet, κινητό κλπ).

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme