Οι χορηγοί μας

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Το 2011 με την συνένωση των Δήμων Νέας Μάκρης και Μαραθώνα, και των Κοινοτήτων Γραμματικού και Βαρνάβα σχηματίστηκε στην Αττική ο Δήμος Μαραθώνος.

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Η Κ.Ε.Δ.ΜΑ ασχολείται με θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τέχνες, Γράμματα, Τουρισμό και Οργανώνει το Δημοτικό Κινηματογράφο Αλίκη. Η επίσημη σελίδα της Κ.Ε.Δ.Μ.Α. είναι προς ενημέρωση των δημοτών για τις δραστηριότητές της και την άμεση επικοινωνία μαζί τους.

COSMOTE
Η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή, κινητή, internet και τηλεόραση. Σηματοδοτεί έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, όπου όλοι οι πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις, απολαμβάνουν εξελιγμένες λύσεις για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών αναγκών τους, με ευκολία, ταχύτητα και απλότητα, με ένα σημείο αναφοράς και ενιαία εμπειρία εξυπηρέτησης.

ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου με Διαχειριστή τον κο Αθανάσιο Μαρτίνο.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Γεωπονική Μαραθώνα

Ο κος Γεώργιος Κλεφτάκης, από το 2012 μέχρι σήμερα, ενισχύει οικονομικά το τμήμα μπάσκετ. Το λογότυπο της εταιρίας “Γεωπονική Μαραθώνα” κοσμεί την 1η εμφάνιση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.

GOLDEN_HAIR

Η κα Μοριανού Μαρία, από το 2007 μέχρι σήμερα, ενισχύει οικονομικά τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου μας. Το λογότυπο του κομμωτηρίου “Golden Hair” κοσμεί την 2η εμφάνιση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, ενώ στο Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης” υπάρχει πινακίδα με το λογότυπο του κομμωτηρίου.

alpha_pi

Ο κος Δημήτρης Κατσανός, προχώρησε το 2019 σε μια εξαιρετική χειρονομία και συνεισέφερε στο να αγοραστούν εμφανίσεις για όλα τα παιδιά της ακαδημίας μπάσκετ του Συλλόγου μας! Το λογότυπό του, κοσμεί τις εμφανίσεις των παιδιών μας!

Ο κος Κώστας Κουρελής, από το 2016 μέχρι σήμερα, ενισχύει οικονομικά το τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου μας. Το λογότυπο του ζαχαροπλαστείου “Το Πλέστι” κοσμεί τα μπλουζάκια προθέρμανσης της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ VOLLEY

Froutemporikh

Η οικογένεια Τσακιργιάννη, εδώ και πολλά χρόνια, ενισχύει οικονομικά το τμήμα Volley. Στο Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης“, υπάρχει πινακίδα με το λογότυπο της εταιρίας “Φρουτεμπορική Τσακιργιάννη“.

09BD1368-9A02-42A1-B2DC-3D2A4F6DBC83

Ο κος Λευτέρης Νικολάου, το 2019 συνεισέφερε προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά το Σύλλογό μας, στο κομμάτι της ακαδημίας μπάσκετ. Το λογότυπο της εταιρίας του “Νικολάου – Χρώματα” κοσμεί την εμφάνιση της ακαδημίας Μπάσκετ.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

DA28630D-2FF4-4BDA-90FD-60C0F27F3380

 Το Ιατρικό Κέντρο Νέας Μάκρης “ΙΑΣΙΣ“, στέκεται αρωγός στο έργο του Συλλόγου μας, μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη μας σε πολύ χαμηλές τιμές! 

ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΜΕΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Unknown_Persons

Εδώ και δεκαετίες, ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, στηρίζεται στις ευγενικές χορηγίες χρηματικών ποσών ή υλικοτεχνικού εξοπλισμού από τα ίδια του τα μέλη. Με αυτό τον τρόπο επιβραβεύεται και αναγνωρίζεται το έργο μας και με αυτό τον τρόπο μας προσφέρουν τεράστια βοήθεια. Εκείνο όμως που κάνει ξεχωριστές αυτές τις χορηγίες, είναι η ανωνυμία που  επιθυμούν να κρατήσουν. Από τα βάθη της καρδιάς μας, ευχαριστούμε άπαντες για την πολύτιμη συνεισφορά τους! 

Όποιος επιθυμεί να συμβάλλει στο πολύτιμο έργο μας, συνεισφέροντας κάποιο χρηματικό ποσό, ο αριθμός IBAN του καταθετικού λογαριασμού με δικαιούχο τον  Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης, στην Τράπεζα Πειραιώς είναι:

GR52 0172 1200 0051 2007 2866 332

Για καταθέσεις άνω των 300€ παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με τον Ταμία του Συλλόγου, προκειμένου να σας αποστέλλεται σχετικό παραστατικό, το οποίο μπορείτε να το προσκομίζετε στην Εφορία και να απολαμβάνετε τις φορολογικές απαλλαγές που προβλέπονται, για χορηγίες σε μη Κερδοσκοπικά Ιδρύματα, όπως είναι ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης.

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme