Α-Σ-Τ-Α-Μ-Α-Τ-Η-Τ-Ε-Σ

 

Ένα ακόμη ντέρμπι, μετετράπη σε περίπατο από τη Γυναικεία ομάδα Volley του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης! Στα πλαίσια της 10ης Αγωνιστικής για την Α’ Φάση του Πρωταθλήματος Τοπικής Κατηγορίας – 2 Γυναικών Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., η ομάδα του Συλλόγου μας νίκησε με σκορ 3 – 0 σετ, την αντίστοιχη ομάδας του Π.Α.Ο. Κουκακίου.

Τα κορίτσια του Γιάννη Φάκα, παίζοντας πολύ όμορφο Volley συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα, κέρδισαν με “καθαρό” σκορ 3 – 0 έναν ακόμα από τους διεκδικητές της ανόδου και απέδειξαν ότι θα είναι η χρονιά τους. Αναλυτικά τα σετ 25-21, 25-17, 25-14. Στο τέλος του αγώνα, τα κορίτσια πνίγηκαν στις αγκαλιές των φίλων της ομάδας που βρέθηκαν στο Κλειστό “Γιάννης Δημητριάδης“, το βράδυ της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου και αποχαιρέτησαν έτσι με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τον 2018, καθώς ήταν ο τελευταίος επίσημος αγώνας του έτους.

Για τους λάτρεις των αριθμών, ιδιαίτερα εντυπωσιακό για την ομάδα της Νέας Μάκρης, που διάγει την καλύτερη πορεία στην ιστορία της, είναι το γεγονός ότι είναι η μοναδική αήττητη Γυναικεία ομάδα της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. στις 4 κατηγορίες που διοργανώνει η Ένωση, καθώς:
Π.Α.Κ. Χαλανδρίου (Β’ Εθνική), Α.Ο. Καρέα (Τοπική Κατηγορία-1), ΑΠΦΣ Ηραλής Χαλκίδας (Τοπική Κατηγορία-3, Α’ Όμιλος) και ΓΑΣ Χολαργού (Τοπική Κατηγορία-3, Β’ Όμιλος) που είναι πρωτοπόροι στα πρωταθλήματα των κατηγοριών τους, έχουν τουλάχιστον από 1 ήττα!

Φωτογραφικό Υλικό

 

 

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme