ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Την Τσικνοπέμπτη, το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και έδωσετην ευκαιρία στους αθλητές της ομάδας και το προπονητικό τιμ, να ξεφύγουν λίγο τόσο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, όσο και από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Το παρόν στη βραδιά από πλευράς Διοικητικού Συμβουλίου, έδωσε ο Πρόεδρος τουΕπιμορφωτικού Συλλόγου  Νέας Μάκρης, κος Νίκος Καραβασίλης,  ο οποίος αφού ευχήθηκε υγεία και ευτυχία, ζήτησε πολλές νίκες από τους αθλητές της ομάδας!

 

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Άγγελος Χουλιάρας που κέρδισε ένα δώρο προσφορά του Βιβλιοπωλείου “Ο Μύθος” και ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Μπούτζης που κέρδισε το δεύτερο δώρο, προσφορά του εφόρου της ομάδας κου Νίκου Μοριανού.

Ευχαριστούμε τον κο Κώστα Κουρελή και το Ζαχαροπλαστείο “Το Πλέστι“, για την πολύ όμορφη Βασιλόπιτα που μας ετοίμασε και την ευγενική του προσφορά,  τον κο Κώστα Νησιώτη και το “Marathon Village“, που φιλοξένησε την εκδήλωσή μας και την εξυπηρέτηση και τέλος την κα Μαρία Μοριανού και το κομμωτήριο “Golden Hair” για την κάλυψη των εξόδων της βραδιάς.

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme