Μπαίνουμε στο Κλειστό ! ! !

Το κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης“, ετοιμάζεται σιγά σιγά να αγκαλιάσει πάλι όλα τα παιδιά της περιοχής μας! Με πολύ κόπο από στρατιώτες, υπαλλήλους του Δήμου Μαραθώνα, εθελοντές και συντονισμό από τον κο Γ. Λέπουρη, οι χώροι άδειασαν και ετοιμάζονται να κατακλυστούν πάλι από παιδικά χαμόγελα, ιαχές φιλάθλων και το “μαγικό” χτύπημα της μπάλας στο παρκέ! Το κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης” από την Πέμπτη 27/09/2018 παραδίδεται προς χρήση, σε όλους τους Συλλόγους, οι οποίοι με αλληλοσεβασμό, συνεργασία και αγάπη καλούνται να “υπηρετήσουν”,  την αθλητική νεολαία της περιοχής μας!

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κο Γ. Λέπουρη, τον κο Γ. Νησιώτη, την κα Αν. Ευαγγελίου-Ρίζου και τον κο Ν. Κρυμάνδαλη που με πολύ κόπο και προσωπικό κόστος σε χρόνο και χρήμα, κατάφεραν να συντονίσουν και να παραδώσουν τους χώρους, με τις μικρότερες δυνατές υλικές ζημιές, στα παιδιά της Νέας Μάκρης.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές μας, τους εφόρους και όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, που όταν κλήθηκαν να συνεισφέρουν κόπο και χρόνο για να αδειάσουν οι χώροι που είχαν κατακλυστεί από τις απλόχερες προσφορές όλου του κόσμου για τις πολύπαθες πυρόπληκτες οικογένειες, το έκαναν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο Σύλλογός μας, έθεσε από την πρώτη στιγμή ως προτεραιότητα το άδειασμα των χώρων και όχι την προσήλωση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας, βάζοντας πάνω από όλα την κοινωνική προσφορά. Η κανονικότητα έπρεπε και πρέπει να επιστρέψει στην περιοχή μας και όλοι εμείς οι άνθρωποι του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, αποδείξαμε ότι έχουμε τις δυνάμεις να σταθούμε αρωγοί σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Έστω λοιπόν και τέλη Σεπτέμβρη, με ένα μήνα καθυστέρηση, ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των Συλλόγων του Δήμου Μαραθώνα, καλή αθλητική σεζόν, με σεβασμό, αλληλεγγύη και αγάπη!  

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme