ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚ(Ι)ΟΥΣ

Μετά από αρκετές περιπλανήσεις και μεγάλη ταλαιπωρία κατά την κρίσιμη περίοδο της προετοιμασίας, η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νέας Μάκρης, οι περήφανοι Λύκ(ι)οι, είναι αποφασισμένοι και πανέτοιμοι να σταθούν στην εκκίνηση του Μαραθωνίου της Γ’ ΕΣΚΑ για μια ακόμα σεζόν, στη πολύχρονη ιστορία τους.

Η περιπλάνηση που ξεκίνησε στις 27 Αυγούστου, περιελάμβανε προπονήσεις στο στίβο του σταδίου Νέας Μάκρης, ατελείωτες προπονήσειςστο καθόλα όμορφο και φιλόξενο ανοικτό γηπεδάκι μπάσκετ της Αγίας Μαρίνας, αρκετά φιλικά παιχνίδια με την έτερη ανδρική ομάδα μπάσκετ του Δήμου μας, τον ΜΕΣ Μαραθώνα, στον Καβαρνό και λιγοστές προπονήσεις στο ίδιο κλειστό γήπεδο. 

Την Παρασκευή στις 21:30 το βράδυ, η περιπλάνηση παίρνει οριστικό τέλος. Το κλειστό γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης” ανοίγει την αγκαλιά του, να φιλοξενήσει την αγαπημένη του ομάδα! Την ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νέας Μάκρης! Όλοι οι φίλοι της ομάδας, οι φίλοι του μπάσκετ της περιοχής μας και οι αθλητές των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου μας, θα πρέπει να βρεθούν στην εξέδρα, να ενισχύσουν την ομάδα του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης! Η Νέα Μάκρητης οποίας το ομορφότερο κομμάτι γης έγινε στάχτη, σπέρνοντας το θάνατο και τη δυστυχία το καλοκαίρι που μας πέρασε, πρέπει να ξανασταθεί όρθια. Οι επιτυχίες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της πόλης μας, θα δηλώσουν με τον πιο σαφή τρόπο, αυτό ακριβώς που πρεσβεύει η προσπάθεια που ξεκίνησαν αυτά τα παιδιά κατά τη περίοδο της προετοιμασίας: Οι αντιξοότητες και οι δυσκολίες δεν μας λυγίζουν! Μας δυναμώνουν και μας πεισμώνουν ώστε να σταθούμε πάλι όρθιοι και να γίνουμε καλύτεροι από πριν!

 

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους αθλητές της ομάδας για την τεράστια θέληση και προσήλωση που επέδειξαν παρά τις αντιξοότητες, τους προπονητές της ομάδας κο Σπύρο Μπούτζη και κο Γιάννη Παπαβασιλείου, για την υπομονή τους, τον επαγγελματισμό τους και την προσήλωσή τους. Κυρίως όμως θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, κο Νίκο Καραβασίλη, για τις κοπιώδεις και πολύωρες προσπάθειες για την εξασφάλιση χώρων και ωρών προπόνησης σε χώρους που θα μπορούσε μια ανδρική ομάδα μπάσκετ να κάνει αξιοπρεπή προετοιμασία και βεβαίως για το γεγονός ότι ανέχθηκε την απίστευτη γκρίνια μου προκειμένου να επισπεύσει κάθε διαδικασία.Τέλος, εκ μέρους του Συλλόγου ευχαριστούμε το διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας και το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, για την φιλοξενία της ομάδας μας στη μεγαλύτερη διάρκεια της προετοιμασίας στο χώρο του δημοτικού σχολείου Αγίας Μαρίνας (Νέας Μάκρης). Τη διοίκηση του Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα για τις ώρες που παραχώρησε το Κλειστό Γήπεδο του Καβαρνού στην ομάδα μας, την διοίκηση της ΚΕΔΜΑ και τους δημοτικούς συμβούλους που συνετέλεσαν, ώστε το Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης” να παραδοθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, εγκαίρως στους Συλλόγους της Νέας Μάκρης που φιλοξενεί.

Καλή Αγωνιστική σεζόν, με υγεία και δύναμη και μια προτροπή: Να μην ξεχάσουμε ποτέ… 23-07-2018

Νίκος Μοριανός
Γενικός Αρχηγός Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ
Ε.Σ. Νέας Μάκρης

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme