ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΥΤΑ -ΧΥΤΥ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ
ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

Ένας από τους σκοπούς του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης είναι η συνεργασία του με ομοειδείς συλλόγους που συμμετέχουν στην επίλυση τοπικών προβλημάτων.

Συμμετείχε στους αγώνες για τη δημιουργία του Κέντρου Υγείας στη Νέα Μάκρη, για τη σύνδεση του δικτύου ύδρευσης με την ΕΥΔΑΠ και την ένταξη πολλών περιοχών της Νέας Μάκρης στο σχέδιο πόλης.

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης δεν είναι αδιάφορος και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα στο Δήμο Μαραθώνα σε ότι αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων και στη λειτουργία του ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ στο Μαύρο Βουνό στο Γραμματικό.

Tάσσεται απερίφραστα κατά της λειτουργίας του ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ στο Μαύρο Βουνό στο Γραμματικό και υποστηρίζει απόλυτα τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων στην πηγή.

Η λειτουργία ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ υποβαθμίζει το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής όχι μόνο στο δήμο μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Τα μέλη μας ενημερώνονται για κάθε σχετική δράση και συμμετέχουν όπως ο καθένας θεωρεί σωστό.

Δράσεις

Συναυλία Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής
Πε07
Συναυλία Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής

Το Εργαστήρι Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής “Ηλιόπετρα” του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, την Πέμπτη 7 Ιουνίου στις 20:00 στον κινηματογράφο Αλίκη στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης, παρουσιάζουν τραγούδια από

20:00
0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme