ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ!

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ!

Η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, πάλεψε αλλά τελικά δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην ομάδα της Ολυμπιάδας Παπάγου, στον νοκ άουτ αγώνα που έδωσε στα πλαίσια της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος εφήβων ΕΣΚΑ. Το τελικό σκορ 62 – 39 μπορεί να αφήνει μια πικρία τους αθλητές μας, αλλά η συνολική πορεία της ομάδας, μας κάνει όλους υπερήφανους! Η πορεία τους φέτος, αποτελεί σημαντικό εφόδιο για το μέλλον και σίγουρα, αν συνεχίσουν έτσι, μέσα από τις συνεχείς προπονήσεις και τις συμμετοχές στους αγώνες θα αποκτήσουν όλα τα χαρακτηριστικά που θα τους φέρουν προ των πυλών της ανδρικής μας ομάδας! 

Ιδιαίτερη μνεία, οφείλουμε να κάνουμε στον προπονητή της ομάδας μας, κο Γιάννη Κολοκυθά, ένα ταπεινό και ακούραστο εργάτη της στρογγυλής θεάς.  Πρόκειται ίσως, για τον πιο έμπειρο προπονητή ακαδημιών που κυκλοφορεί στην περιοχή μιας και ο Σύλλογός μας είναι ιδιαίτερα υπερήφανος που τον έχει στις τάξεις του.

Ο Coach  Γιάννης Κολοκυθάς, είναι πτυχιούχος σχολής Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα καλαθοσφαίριση, έχει συμμετάσχει σε όλα τα σεμινάρια σχετικά με το μπάσκετ από το 1984 – 2000 και είναι κάτοχος πτυχίου Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει αγωνιστεί για 19 χρόνια στον Αίολο (Β’ Εθνική), ενώ ως προπονητής έχει μια αξιοθαύμαστη πορεία, έχοντας διατελέσει προπονητής από τη Γ’ ΕΣΚΑ έως την Β’ Εθνική κατηγορία. Επίσης, έχει διατελέσει προπονητής μικτών ομάδων Εφήβων ΕΣΚΑ από το 1989 – 1991 και Νέων το 1994. 

Σαν Σύλλογος οφείλουμε να πούμε σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν φέτος και συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη πορεία, κάνοντας θυσίες και βρίσκοντας χρόνο μεταξύ των διαβασμάτων και των άλλων δραστηριοτήτων, στους γονείς και τους εφόρους της ομάδας, που στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών τους σε κάθε αγώνα εντός και εκτός έδρας και φυσικά στον προπονητή μας κο Γιάννη Κολοκυθά ένα μεγάλο “ΕΥΓΕ” για ακόμα μια χρυσή σελίδα που έγραψαν στο βιβλίο του μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme