Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα Ε.Σ. Νέας Μάκρης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, που έλαβε χώρα στο εξοχικό κέντρο “ο Βασίλης“, στο Μάτι Νέας Μάκρης, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018.

160 μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας, πέρασαν όλοι μαζί μια υπέροχη βραδιά, γεμάτη κέφι και ξεγνοιασιά από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αντάλλαξαν ευχές για Καλά Χριστούγεννα και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ρυθμούς παραδοσιακούς, λάτιν αλλά και pop σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκαν ο δάσκαλος του τμήματος παραδοσιακών χορών το Συλλόγου κος Άγγελος Θεοδωρόπουλος και ο Dj Νίκανδρος Κεπέσης.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Νικόλαος Καραβασίλης και τα μέλη του, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν ένα μεγάλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” στους Χορηγούς της βραδιάς, για τα δώρα που προσέφεραν για τη λαχειοφόρο αγορά που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Συγκεκριμένα, πρώτο από όλους θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κο Σπύρο Λιβαθηνό, ο οποίος ανταποκρίνεται με μεγάλη προθυμία σε ότι χρειαστούμε καλύπτοντας πολλές από τις ανάγκες μας σε αθλητικό υλικό και δώρα λαχειοφόρων. Επίσης, ευχαριστούμε τους κους Κώστα Μπούτσικο, Σταμάτη Βουλή, Γιώργο Νησιώτη, Κωνσταντίνο Νησιώτη, Γιώργο Ζούρο, Λευτέρη Νικολάου, το μεζεδοπωλείο “Το Πλοκάμι“, το Φώτη Μάγκουρα, τον Νίκο Χατζηγιάννη και τον Αντώνη Καλλιανιώτη

Με την παρουσία τους, τίμησαν το Σύλλογό μας η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΜΑ κα Ρίζου-Ευαγγελίου, καθώς και οι δημοτικοί Σύμβουλοι κος Κώστας Λάσκος, κος Μανώλης Γεωργάτος, κα Σταυρούλα Δρακοπούλου, κος Σπύρος Λιβαθηνός, κος Πέτρος Αλεξανδρής και κος Νίκος Χατζηγιάννης, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να πέρασαν μια όμορφη βραδιά.

Τέλος, ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έδωσαν το παρόν σε μια ακόμα εκδήλωση του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης.

Ευχόμαστε σε όλους Υγεία και Χαρούμενες Γιορτές! 

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme