Ο Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΕΙ… ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΕΙ… ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

11 Ιουνίου 2022 - 13 Ιουνίου 2022

 

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης το τριήμερο  11 -13 Ιουνίου διοργανώνει τριήμερη εκδρομή σε Καστοριά – Νυμφαίο – Φλώρινα!

 

Πρόγραμμα εκδρομής

Ημέρα 1η

Νέα Μάκρη – Καστοριά – Ντολτσό – Απόζαρι

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από την Νέα Μάκρη με ενδιάμεση στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα. Στη συνέχεια μέσω Καλαμπάκας άφιξη στην πόλη της Καστοριάς. Εκεί θα επισκεφθούμε δύο συνοικίες με χαρακτηριστικές ονομασίες, το Ντόλτσο και το Απόζαρι, στα νότια και τα βόρεια παραλίμνια εδάφη αντίστοιχα, όπου θα θαυμάσουμε τα πανέμορφα αρχοντικά του 18ου και 19ου αιώνα και την πλούσια αρχιτεκτονική και καλλιτεχνική παράδοση της πόλης. Στη συνέχεια θα υπάρξει χρόνος για μεσημεριανό φαγητό. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ξεκούραση μέχρι το δείπνο, σε επιλεγμένη ταβέρνα με ζωντανή μουσική!

 

 

Ημέρα 2η

Παναγία Μαυριώτισσα – Νυμφαίο – Φλώρινα – Καστοριά

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για να επισκεφθούμε την Παναγία Μαυριώτισσα, ο οποία ιδρύθηκε το 1082 επί Βυζαντινού αυτοκράτορα Αλεξίου Α’ Κομνηνού, όπου θα υπάρξει χρόνος για περιήγηση και προσκύνημα. Επόμενος σταθμός το ορεινό Νυμφαίο στην πλαγιά του όρους Βίτσι σε υψόμετρο  1350μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό – Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα, αλλά και το καταφύγιο της καφέ αρκούδας “ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ“. Στον πανέμορφο οικισμό του Νυμφαίου, θα υπάρξει χρόνος για περιήγηση και μεσημερινό φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση για Φλώρινα για τον απογευματινό μας καφέ και περιήγηση. Εν συνεχεία, επιστροφή στο ξενοδοχείο, για ξεκούραση και δείπνο.

Ημέρα 3η

Παναγία Μικροκάστρου – Σιάτιστα – Τρίκαλα – Νέα Μάκρη

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για να επισκεφθούμε το πανέμορφο μοναστήρι Παναγίας Μικροκάστρου, που είναι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Ιδρύθηκε το 18ο αιώνα, ο ναός χτίστηκε το 1797 και έχει εξαιρετικής τέχνης αγιογραφίες. Κατά την επίσκεψή μας θα υπάρξει χρόνος για περιήγηση και προσκύνημα. Επόμενος σταθμός τα Σιάτιστα, παραδοσιακός οικισμός, όπου θα υπάρξει χρόνος για περιήγηση. Στη συνέχεια αναχώρηση για Τρίκαλα για το μεσημερινό φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση για Νέα Μάκρη, με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στη Νέα Μάκρη αργά το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις!

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελές ιδιόκτητο πούλμαν.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Καστοριά στο Limnaion Hotel 5* με πρωινό.
 • (1) Δείπνο με ζωντανή μουσική σε επιλεγμένη ταβέρνα.
 • (1) Δείπνο στο ξενοδοχείο.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α. (24%)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης) 3,00€, ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
 • Είσοδοι σε μουσεία, σπήλαια, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Περισσότερες Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής
Αναστασία Κλεφτάκη κιν.: 697 753 3986
Μαρία Χρυσίνα κιν.: 693 224 7136

Αυγή Σερφιώτη κιν.: 694 472 5678

51 Shares

Λεπτομέρειες

Αρχή:
11 Ιουνίου 2022
Τέλος:
13 Ιουνίου 2022
Κατηγορίες Εκδήλωση:
, ,

Διοργανωτής

Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme