Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΤΕΛΕΤΗ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

19 Απριλίου 2019 @ 19:00 - 20:30

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην τελετή ονοματοδοσίας του Κλειστού Γηπέδου Νέας Μάκρης σε “Γιάννης Δημητριάδης“, που διοργανώνει υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνα (ΚΕΔΜΑ). 

Η παρουσία σας, θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά για εμάς και θα τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, Γιάννη Δημητριάδη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρχουν ομιλίες από προσωπικότητες που έζησαν από πολύ κοντά το έργο του αείμνηστου Προέδρου μας καθώς και απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στις ομάδες Volley Γυναικών και Μπάσκετ Ανδρών του Συλλόγου μας, για τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων, των κατηγοριών στις οποίες έλαβαν μέρος τη σεζόν 2018-2019.

Η γιορτή θα ολοκληρωθεί με την αποκάλυψη μαρμάρινης επιγραφής, με την νέα ονομασία του γηπέδου, όπως αυτή αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μαραθώνος στις 19/3/2018 με την υπ’ αριθμόν 100/2018 απόφασή του που έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια.

370 Shares

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Απριλίου 2019
Ώρα:
19:00 - 20:30
Κατηγορίες Εκδήλωση:
, , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης
Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μακρής
Νέα Μάκρη, Αττική 19005 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Ιστότοπος:
www.esnm.gr

Διοργανωτές

Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΚΕΔΜΑ
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme