ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

11 Ιανουαρίου 2019 @ 20:30 - 22:00

O Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης υπό την αιγίδα της ΚΕΔΜΑ και οι εκδόσεις Gogo Tsakoyani Ltd παρουσιάζουν στις 11 Ιανουαρίου 2019 το δεύτερο βιβλίο της Νούλης Τσαγκαράκη με τίτλο «Της Φωτιάς και της Ελπίδας», μια συλλογή δεκαπέντε διηγημάτων με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου.

Μέσα από τις αφηγήσεις της η συγγραφέας επιχειρεί να οξύνει την αίσθηση ευθύνης τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, να υπογραμμίσει την αίσθηση δικαίου, να βοηθήσει σε μια κατάδυση αυτογνωσίας ώστε να αποφύγουμε -όσο είναι δυνατό- μελλοντικές συμφορές. Παρά το ζόφο των πραγματικών γεγονότων που λειτουργούν ως αφετηρία, στο έργο δεν υπερισχύει το σκοτάδι αλλά το φως, η αγάπη για τη ζωή, ο έρωτας, η φιλία, η στοργή, η αλληλεγγύη, ο ηρωισμός, η ανιδιοτέλεια, ο αλτρουισμός των εθελοντών και καθημερινών ανθρώπων της βιοπάλης. Μέσα από τη Φωτιά ξεπηδά η Ελπίδα.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο κος Κωνσταντίνος Μπούρας (συγγραφέας, ποιητής, κριτικός), η κα Άννα Δήμου Ίντρα μέλος του Ε. Σ. Νέας Μάκρης και γνωστή ψυχοθεραπεύτρια που θα μιλήσει για το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ξαφνικές τραγικές καταστάσεις. Τέλος, αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο κος Νίκος Σαραφάκης (καθηγητής μαθηματικών) μέλος του Ε.Σ. Νέας Μάκρης

 

37 Shares

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Ιανουαρίου 2019
Ώρα:
20:30 - 22:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Χώρος Διεξαγωγής

Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης
Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μακρής
Νέα Μάκρη, Αττική 19005 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Ιστότοπος:
www.esnm.gr

Διοργανωτής

Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme