Ανακοίνωση

Ανακοίνωση

ΜΗΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ  (φάρμακα, ρούχα, παπούτσια, τρόφιμα κλπ).

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ.

Το Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης έχει μετατραπεί σε ένα μελίσσι ενός τεραστίου αριθμού εθελοντών που θέλουν και προσπαθούν να βοηθήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αλλά και ενός τεραστίου αριθμού ειδών πρώτης ανάγκης, το οποίο είναι ενθαρρυντικό. Το ενδιαφέρον του κόσμου που ανταποκρίθηκε από την πρώτη μέρα είναι σίγουρα συγκινητικό. Η διάθεση των ανθρώπων να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για βοήθεια με το που έσκασε το πρόβλημα είναι σημαντική.

Το θέμα όμως είναι ότι :
– αφενός στην παρούσα φάση αυτή η υπερπροσφορά έχει υπερκαλύψει τις υπάρχουσες ανάγκες και
– αφετέρου, το πρόβλημα θα έχει διάρκεια και δεν πρόκειται να λήξει προσεχώς, με τις ανάγκες διαρκώς να αναμορφώνονται και να προκύπτουν νέες.

Είναι ανώφελο, όσοι θέλουν να βοηθήσουν να μπουν σε μία διαδικασία που και τόπο δεν θα πιάσει, θα επιφορτίσει και θα δυσχεραίνει το έργο όσων ασχολούνται με τη διαχείριση του προβλήματος, και το σημαντικότερο, οι πληγέντες που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη δεν θα βοηθηθούν.

Εκτός από τον Σύλλογό μας, τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης, ο οποίος βοηθά ενεργά και ουσιαστικά σε συνεννόηση και συνεργασία με το Δήμο Μαραθώνα, σημαντική είναι και η συνεισφορά της συντονιστικής επιτροπής της ομάδας διαχείρισης και αντιμετώπισης τέτοιων κρίσεων της εταιρείας PLAISIO COMPUTERS, η οποία αποτελείται από 400 άτομα, τα οποία έχουν συμμετάσχει και έχουν διαχειριστεί τέτοιου είδους κρίσεις κάθε φορά που προκύπτει ανάλογη ανάγκη στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Είναι οι άνθρωποι που πραγματικά κατέχουν το knowhow στη διαχείριση τέτοιων κρίσεων και που από την πρώτη στιγμή, με συνεχές και αμέριστο ενδιαφέρον, βοήθησαν και βοηθούν και στην Κινέτα και στη Ραφήνα και τώρα στη Νέα Μάκρη. Και το συγκινητικότερο όλων είναι ότι αυτοί οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι κάτοικοι της Μάντρας Αττικής!

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω ότι το PLAISIO θα στήσει και θα καλύψει υλικοτεχνικά όλη τη δομή αφού ο Δήμος Μαραθώνα δεν διαθέτει τον απαιτούμενο εξοπλισμό (υπολογιστές, ούτε καν σύνδεση ίντερνετ…) και αυτή τη στιγμή εξυπηρετείται με υπολογιστή του Επιμορφωτικού Συλλόγου.

Προς το παρόν, δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη ηλεκτρονική τοποθεσία απ΄όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ανάγκες που προκύπτουν, όσοι όμως ενδιαφέρονται, μπορούν να ενημερώνονται έγκαιρα και έγκυρα από τη σελίδα του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης.

 

Παρακάτω σας παραθέτω τη σχετική ανάρτηση :

https://www.facebook.com/groups/esnm1975/

Παρακαλώ ενημερώστε και εσείς με τη σειρά σας, με κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο, ώστε να βοηθηθεί η αποτελεσματική συμπαράσταση και συνδρομή στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές απ΄ όπου κι αν προέρχονται – συλλόγους, οργανωμένες εθελοντικές ομάδες, ιδιωτικές εταιρείες, απλοί πολίτες κλπ – που είναι και αυτοί που μας σώζουν κάθε φορά…

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme