Οι χορηγοί μας

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Το 2011 με την συνένωση των Δήμων Νέας Μάκρης και Μαραθώνα, και των Κοινοτήτων Γραμματικού και Βαρνάβα σχηματίστηκε στην Αττική ο Δήμος Μαραθώνος.

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Η Κ.Ε.Δ.ΜΑ ασχολείται με θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τέχνες, Γράμματα, Τουρισμό και Οργανώνει το Δημοτικό Κινηματογράφο Αλίκη. Η επίσημη σελίδα της Κ.Ε.Δ.Μ.Α. είναι προς ενημέρωση των δημοτών για τις δραστηριότητές της και την άμεση επικοινωνία μαζί τους.

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ
Οι «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» αποτελούν ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα ελληνικά δεδομένα που στοχεύει στο να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 128 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου, 50 ερασιτεχνικές ακαδημίες καλαθοσφαίρισης και συνολικά 18.000 αθλητές ηλικίας έως και 13 ετών από όλη την Ελλάδα.
Ο ΟΠΑΠ συστάθηκε το 1958 και αποτελεί την κορυφαία εταιρεία στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της χώρας, επιδεικνύοντας συνεχή και συνεπή συμβολή στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ελλάδας. 

ΕΥΔΑΠ
Η Εταιρία Ύδρευσης & Αποχεύτεσης Πρωτευούσης αποτελεί έναν από τους βασικούς χορηγούς του Συλλόγου μας. Η Εταιρία, μέσα από τα χορηγικά της προγράμματα ενισχύει διαρκώς οικονομικά το Σύλλογό μας, αποτελώντας έναν από τους βασικούς αρωγούς στο έργο μας.
Η ΕΥΔΑΠ ιδρύθηκε το 1980 μετά από τη συγχώνευση της Ανωνύμου Ελληνικής Εταιρείας Υδάτων των Πόλεων Αθηνών – Πειραιώς (Ε.Ε.Υ.) και περιχώρων και του Οργανισμού Αποχετεύσεως Πρωτευούσης (Ο.Α.Π.)

ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου με Διαχειριστή τον κο Αθανάσιο Μαρτίνο.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ & VOLLEY

Γεωπονική Μαραθώνα

Ο κος Γεώργιος Κλεφτάκης, από το 2012 μέχρι σήμερα, ενισχύει οικονομικά το τμήμα μπάσκετ. Το λογότυπο της εταιρίας “Γεωπονική Μαραθώνα” κοσμεί την 1η εμφάνιση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, ενώ στο Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης” υπάρχει πινακίδα με το λογότυπο της επιχείρισης.

GOLDEN_HAIR

Η κα Μοριανού Μαρία, από το 2007 μέχρι σήμερα, ενισχύει οικονομικά τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου μας. Το λογότυπο του κομμωτηρίου “Golden Hair” κοσμεί την 2η εμφάνιση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, ενώ στο Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης” υπάρχει πινακίδα με το λογότυπο του κομμωτηρίου.

Ο κος Κώστας Κουρέλης, από το 2016 μέχρι σήμερα, ενισχύει οικονομικά τα τμήματα μπάσκετ & volley του Συλλόγου μας. Το λογότυπο του ζαχαροπλαστείου “Το Πλέστι” κοσμεί τα μπλουζάκια προθέρμανσης της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, ενώ στο Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης” υπάρχει πινακίδα με το λογότυπο της επιχείρισης.

Ο_ΠΡΟΕΔΡΟΣ_site

Οι υπεύθυνοι του εστιατορίου ο “Πρόεδρος” Νέας Μάκρης, που βρίσκεται στο λιμανάκι της Νέας Μάκρης, Λεωφ. Ποσειδώνος 30, Τηλ.: 22940 50051, στέκονται αρωγοί στο τμήμα μπάσκετ του Ε.Σ. Νέας Μάκρης! Στο Κλειστό Γήπεδο “Γ. Δημητριάδης” υπάρχει διαφημιστικό πανό της επιχείρησης.

09BD1368-9A02-42A1-B2DC-3D2A4F6DBC83

Ο κος Λευτέρης Νικολάου, το 2019 συνεισέφερε προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά το Σύλλογό μας, στο κομμάτι της ακαδημίας μπάσκετ & από το 2022 ενισχύει την προσπάθεια του γυναικείου τμήματος volley, στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Το λογότυπο της εταιρίας του “Νικολάου – Χρώματα” κοσμεί την εμφάνιση της ακαδημίας Μπάσκετ.

Ο κος Νίκος Χατζηκωνσταντής, ενισχύει το Σύλλογό μας τόσο οικονομικά όσο  και με τις υπηρεσίες του, εξασφαλίζοντας άριστες και ασφαλείς μετακινήσεις για τα τμήματα του Συλλόγου μας. Στο κλειστό γήπεδο “Γ. Δημητριάδης” υπάρχει διαφήμιση της επιχείρησης καθώς και του φροντιστηρίου “Hello“, που ανήκει στις επιχειρήσεις του κου Χατζηκωνσταντή.

Ο κος Πέτρος Μερτζεμεκιανός, αποτελεί έναν από τους πιο παλιούς και σταθερούς αρωγούς του έργου του Συλλόγου μας. Ενισχύει οικονομικά τον Σύλλογό μας πάνω από μια δεκαετία αποτελώντας τον βασικό χορηγό του τμήματος Μπάσκετ Εφήβων, ενώ στο Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης” υπάρχει πινακίδα με το λογότυπο της επιχείρησης.

Τα “Φροντιστήρια Πουκαμισάς“, αποτελούν έναν από τους καινούργιους υποστηρικτές του έργου μας! Ευχαριστούμε πολύ για την οικονομική ενίσχυση και ευελπιστούμε σε μια άψογη και πολυετή συνεργασία! Στο Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης” υπάρχει πινακίδα με το λογότυπο του εκπαιδευτικού Ομίλου “Πουκαμισάς“.

Η οικογένεια Τσακιργιάννη, εδώ και πολλά χρόνια, ενισχύει οικονομικά το τμήμα Volley. Το λογότυπο της επιχείρησης, κοσμεί τις εμφανίσεις και τις φόρμες όλων των τμημάτων Volley του Συλλόγου μας. Στο Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης“, υπάρχει πινακίδα με το λογότυπο της εταιρίας “Φρουτεμπορική Τσακιργιάννη“.

TFC

Το γυμναστήριο Yava Νέας Μάκρης” από το 2018 ενισχύει οικονομικά το Σύλλογό μας, ενώ παράλληλα προσφέρει προνομιακά προγράμματα εκγύμνασης στις αθλήτριες του Γυναικείου Τμήματος Volley.

Η εταιρία “ΙΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ”, ενισχύει οικονομικά το τμήμα Volley από το 2019. Το λογότυπο της επιχείρησης, κοσμεί τις εμφανίσεις του γυναικείου τμήματος Volley.

Οι υπεύθυνοι της Ψαροταβέρνας “Η Τράτα” που βρίσκεται στην Παραλία Νέας Μάκρης, Λεωφ. Ποσειδώνος 30, ενισχύουν την προσπάθεια της ομάδας μας στη Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Το Ψητοπωλείο “Ο Ζώης”, από το 2016  ενισχύει οικονομικά όλα τα αθλητικά τμήματα του Συλλόγου μας, βοηθώντας σημαντικά το εργό μας. Στο κλειστό γήπεδο υπάρχει διαφήμιση με το λογότυπο της επιχειρήσης.

Η κα Ιωάννα Χρυσούλα, βοηθάει ενεργά όλα τα τμήματα Volley του Συλλόγου μας, παρέχοντας νερά και ότι άλλο χρειάζονται οι αθλήτριές μας!

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

DA28630D-2FF4-4BDA-90FD-60C0F27F3380

 Το Ιατρικό Κέντρο Νέας Μάκρης “ΙΑΣΙΣ“, στέκεται αρωγός στο έργο του Συλλόγου μας, μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη μας σε πολύ χαμηλές τιμές! 

Η κα Κατερίνα Κασίμη, στέκεται αρωγός στο έργο μας προσφέροντας τόσο οικονομική ενίσχυση όσο και τα υπέροχα αρτοποιήματα της επιχείρησης στις διάφορες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.  Στο Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης” υπάρχει πινακίδα με το λογότυπο του Αρτοποιείου “Κασίμη“.

ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΜΕΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Unknown_Persons

Εδώ και δεκαετίες, ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, στηρίζεται στις ευγενικές χορηγίες χρηματικών ποσών ή υλικοτεχνικού εξοπλισμού από τα ίδια του τα μέλη. Με αυτό τον τρόπο επιβραβεύεται και αναγνωρίζεται το έργο μας και με αυτό τον τρόπο μας προσφέρουν τεράστια βοήθεια. Εκείνο όμως που κάνει ξεχωριστές αυτές τις χορηγίες, είναι η ανωνυμία που  επιθυμούν να κρατήσουν. Από τα βάθη της καρδιάς μας, ευχαριστούμε άπαντες για την πολύτιμη συνεισφορά τους! 

Όποιος επιθυμεί να συμβάλλει στο πολύτιμο έργο μας, συνεισφέροντας κάποιο χρηματικό ποσό, ο αριθμός IBAN του καταθετικού λογαριασμού με δικαιούχο τον  Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης, στην Τράπεζα Πειραιώς είναι:

GR52 0172 1200 0051 2007 2866 332

Για καταθέσεις άνω των 300€ παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με τον Ταμία του Συλλόγου, προκειμένου να σας αποστέλλεται σχετικό παραστατικό, το οποίο μπορείτε να το προσκομίζετε στην Εφορία και να απολαμβάνετε τις φορολογικές απαλλαγές που προβλέπονται, για χορηγίες σε μη Κερδοσκοπικά Ιδρύματα, όπως είναι ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης.

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme