Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς και διαφημιζόμενους για την πολύτιμη υποστήριξή τους στο έργο μας!

Η εταιρία που είναι συνυφασμένη με το πιο πολύτιμο αγαθό, το νερό, στέκεται αρωγός στο έργο του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, τα τελευταία χρόνια. Με τη διαρκή οικονομική ενίσχυση, τα παιδιά του Συλλόγου μας, έχουν την ευκαιρία να αθλούνται χωρίς να τους λείπει τίποτα, καθώς προμηθευόμαστε τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την αρτιότερη άθληση των αθλητών και αθλητριών μας!

Η ΕΥΔΑΠ έχει διαχρονικά, διαρκή συνεργασία, με τους φορείς του Δήμου μας, καθώς διαχειρίζεται το Φράγμα της Λίμνης Μαραθώνα, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και σχετικό Μουσείο όπου εκτίθενται, εκθέματα σχετικά με την κατασκευή του Φράγματος. Από το 2022 η ΕΥΔΑΠ, ανέλαβε την κατασκευή του δικτύου αποχεύτευσης στο Δήμο μας, ένα σημαντικό έργο για την αναβάθμιση της ζωής στον τόπο μας!

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Alpha Pi, ο αγαπημένος χορηγός των ακαδημιών μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, κατακτά τις κορυφαίες διακρίσεις σε όλους τους Διεθνείς διαγωνισμούς που συμμετέχει!

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme