ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ !

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ !

Αγαπητοί φίλοι, μέλη και συνταξιδιώτες στο όμορφο ταξίδι με το καράβι του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ στο πανέμορφο, πολυτάξιδο και αγέρωχο καράβι μας, που ταξιδεύει ασταμάτητα εδώ και 42 χρόνια! Με καπετάνιους άξιους της ιστορίας και των ηθικών αξιών που ο Σύλλογος πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια. Το καράβι του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, ανοίγει διάπλατα τα πανιά του για τις ανοικτές θάλασσες του διαδικτύου.

Με το μεράκι που μας διακρίνει, την απεριόριστη αγάπη μας για το Σύλλογο της πόλης μας της ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, ξενυχτήσαμε, μοχθήσαμε, αγχωθήκαμε αλλά τελικά κατορθώσαμε να αντικαταστήσουμε μέσα σε λίγες ημέρες την παλιά μας ιστοσελίδα και να την επαναφέρουμε κοντά σας με νέα σχεδίαση, για την καλύτερη παρακολούθηση των δράσεων του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης.

Νέο site, νέες δυνατότητες, νέα δυναμική και νεανική σχεδίαση. Φιλική στους χρήστες, προσαρμοσμένη πλήρως σε κάθε είδους συσκευή, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής μας. Η ανανέωση στοχεύει στη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, μέσα από την αμεσότητα, τη συνέπεια και τη συνεχή ενημέρωση.  Οι δραστηριότητες του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, παρά την συνεχή συμπίεση στις ώρες χρήσης των αιθουσών και των γηπέδων, παρά τον αυξανόμενο ανταγωνισμό, παραμένουν πολλές και ποικίλες! Θα παραμείνουν και θα αυξηθούν σας το εγγυόμαστε! Σας το εγγυάται το νέο αίμα του Συλλόγου μας που εκπροσωπείται από τον Πρόεδρό μας κο Νίκο Καραβασίλη, άξιο συνεχιστή του αείμνηστου, αξεπέραστου και πολυαγαπημένου μας  Γιάννη Δημητριάδη. Σας το υπόσχονται όλοι αυτοί που βρίσκονται πίσω από κάθε άνθρωπο της πρώτης γραμμής, που είναι δεκάδες και τους στηρίζουν με κάθε τρόπο. 

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ λοιπόν και σας υποσχόμαστε ότι το ταξίδι θα είναι περιπετειώδες, ευχάριστο και γεμάτο συγκινήσεις!

ΥΓ: Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κο Σάββα Αργυρού για τις αμέτρητες ώρες εν μέσω διακοπών, που αφιέρωσε για να ολοκληρωθεί το site μέσα σε χρόνο ρεκόρ!

Με φιλικούς χαιρετισμούς, 

Νίκος Μοριανός
Υπεύθυνος Επίσημου Site Ε.Σ. Νέας Μάκρης

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme