Με κινητήρια δύναμη τον απόλυτο εθελοντισμό, ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης ταξιδεύει πάνω από 40 χρόνια. Αρμενίζοντας με όλους τους καιρούς σ’ ένα ατέλειωτο ταξίδι προς την «Ιθάκη» του, που είναι η όσο το δυνατό μεγαλύτερη προσέγγιση του στόχου που έχει βάλει:

Να υπηρετεί με συνέπεια τον Πολιτισμό, που προάγουν η συνέχεια των παραδόσεων μέσα από το χορό, το τραγούδι και το θέατρο, ο μαζικός αθλητισμός μέσα από την ομαδικότητα των Αθλητικών του Τμημάτων, και η κοινωνική προσφορά μέσα από την ευαισθησία για τον συνάνθρωπο και από συνεχείς εκδηλώσεις, με θέματα που αφορούν και ευαισθητοποιούν την κοινωνία.

Όλα αυτά τα χρόνια το «πλήρωμα» αποτέλεσαν και αποτελούν όλοι:

  • Εκείνοι που ξεκίνησαν την προσπάθεια πριν 40 χρόνια, νέοι άνθρωποι με ανησυχίες και προβληματισμό.
  • Εκείνοι που προσπάθησαν αγωνιζόμενοι με πείσμα…. αλλά έφυγαν νωρίς απ’ τη ζωή…
  • Εκείνοι που συνέχισαν και διεύρυναν τους ορίζοντες του Συλλόγου, ανάλογα με τις ανάγκες που διαμορφώνει η ζωή.
  • Εμείς που συνεχίζουμε την προσπάθεια εμπνεόμενοι από Εκείνους, αναλαμβάνοντας την ευθύνη με το βάρος που φέρουν τα 40 χρόνια προσφοράς του Συλλόγου στην Τοπική Κοινωνία,
  • Έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας, είμαστε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

Συμβάλλοντας με όλες μας τις δυνάμεις, σε οργανωτικό και εκτελεστικό επίπεδο, αφιερώνοντας τον πολύτιμο ελεύθερό μας χρόνο, τις γνώσεις μας και καταθέτοντας ψυχή τε και σώματι, το μόνο που εισπράττουμε είναι το συναίσθημα εκείνο που μας κάνει υπερήφανους, όταν όλοι εκείνοι που συμμετέχουν και απολαμβάνουν με τον οποιοδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας, αναγνωρίζουν την ανάγκη της ύπαρξης τέτοιων φορέων και χαίρονται τις παροχές τους.

Στα 15 Τμήματα που λειτουργούν σε καθημερινή βάση, απασχολούνται, ψυχαγωγούνται, εκπαιδεύονται από αναγνωρισμένης αξίας Δασκάλους και Προπονητές, περίπου 800 άτομα την εβδομάδα.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:

  • Στους πολύτιμους συνεργάτες που είναι τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Σ.Ν.Μ. και άλλοι φίλοι και μέλη του Συλλόγου εθελοντές που φροντίζουν με πολλές ώρες από το χρόνο τους, με ιδέες και πράξεις την λειτουργία του Συλλόγου.
  • Σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας ή συμμετέχετε στις δραστηριότητες αυτές
  • Στους Χορηγούς Ιδιώτες – επαγγελματίες
  • Αλλά και στους κύριους αρωγούς και συμπαραστάτες της προσπάθειάς μας, τον ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ και την ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ που, αναγνωρίζοντας το έργο που γίνεται στον Ε.Σ.Ν.Μ., μας προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια (οικονομική, παραχώρηση δωρεάν των εγκαταστάσεων που αναπτύσσουμε τις δραστηριότητές μας, κλειστά και ανοιχτά γήπεδα, αίθουσες χορού, βιβλιοθήκη, χώρων άθλησης και πολιτισμού κ.α.).

Ανοιχτή πρόσκληση:

Σε όλους εσάς που έχετε κοινά ενδιαφέροντα με εμάς, ελάτε να μας γνωρίσετε!

Και είμαστε σίγουροι ότι θα θελήσετε να «συνταξιδέψετε» μαζί μας στο όμορφο «ταξίδι» του ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ προς την «Ιθάκη» του.

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme