Υγεία

Το Μαραθώνιο Ιατρικό Κέντρο Νέας Μάκρης, για ακόμα μια χρονιά προσφέρει στα μέλη του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, τις υπηρεσίες του σε πολύ χαμηλές τιμές.
– Καρδιολογικές εξετάσεις (Triplex καρδιάς)
– Rapid Covid Test.

Για να την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, παρακαλείσθε να κλείνετε εγκαίρως ραντεβού.

Διεύθυνση: Οδός Κ. Λαμέρα 8, Νέα Μάκρη.
Τηλ. Επικοινωνίας: 693 241 8640

Ο καρδιολόγος κος Δρέσιος Χρήστος, προσφέρει εξετάσεις Triplex καρδιάς, σε πολύ χαμηλή τιμή 30€ για όλα τα μέλη του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, ενώ για όσους αθλητές και αθλήτριες απαιτείται μόνο καρδιογράφημα, το κόστος της εξέτασης είναι 20€. Για να την καλύτερη εξυπηρετησή όλων, παρακαλεισθε να επισκέπτεστε το γιατρό κατόπιν ραντεβού.

Διεύθυνση Ιατρείου: Σαρακηνού 3, Νέα Μάκρη.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22940 98202. 

O γενικός οικογενειακός ιατρός κος Αργυρού Ιωάννης, για μια ακόμη χρονιά, προσφέρει σε πολύ χαμηλή τιμή τις υπηρεσίες του στους αθλητές, τις αθλήτριες αλλά και όλα τα μέλη του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης για τις απαραίτητες εξετάσεις που απαιτούνται για την παρακολούθηση των μαθημάτων και των προπονήσεων στα μη-αγωνιστικά και στα πολιτιστικά τμήματά του Συλλόγου μας.
Για τους αθλητές και τις αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων προσφέρει εξετάσεις σε πολύ χαμηλή τιμή και καθώς και το παραπεμπτικό χαρτί που απαιτείται για το Triplex.

Διεύθυνση Ιατρείου: Παπαδόπουλου 3, Ν. Μάκρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2294 304486

Ο ορθοπεδικός κος Μάριος Ε. Χατζηχρήστου, προσφέρει εξετάσεις, σε πολύ χαμηλή τιμή για όλα τα μέλη του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης

Διεύθυνση: Οδός Σαρακηνού 3, Νέα Μάκρη.
Τηλ. Επικοινωνίας: 22940 97374, 6947 406 363
E-Mail: mchatzichristou@yahoo.com 

Για ακόμα μία σεζόν, ο φυσικοθεραπευτής, κος Δαγκλής Θεόδωρος, προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στους αθλητές της ανδρικής ομάδας μπάσκετ και τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας volley του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, για την αποκατάσταση τραυματισμών.

Διεύθυνση: Καλαφάτη 19&Σαράφη 15, Ν. Μάκρη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22940 98982

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme