1 ΧΡΟΝΟΣ ΝΕΟΥ www.esnm.gr !

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2018 το ανανεωμένο μας site, www.esnm.gr, έκλεισε ένα χρόνο λειτουργίας. Για όλους εμάς, οι μέρες εκείνες δεν χωρούσαν εορτασμούς καθώς οι προετοιμασίες για τη νέα σεζόν όλων των τμημάτων του Επιμορφωτικού βρισκόντουσαν στο αποκορύφωμά τους. Επιπλέον, η μεγάλη καθυστέρηση στη παράδοση του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης στο κοινό, απαιτούσε συνεχή παρουσία και εργασία μας στους χώρους του.

Σήμερα, που όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία και όλα φαίνεται να έχουν μπει στους συνήθεις ρυθμούς, κλέβουμε λίγο από τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο μας, για να γράψουμε δύο λόγια για αυτή τη πρώτη επέτειο λειτουργίας της ανανεωμένης ιστοσελίδας του πολυπληθέστερου Συλλόγου του Δήμου Μαραθώνα. 

Όταν στις 19 Σεπτεμβρίου 2017 το απόγευμα, από κοινού με τον διαχειριστή του site μας, κο Σάββα Αργυρού, πατούσαμε το κουμπί δημοσίευσης της ανανεωμένης ιστοσελίδας μας, δεν φανταζόμασταν, ότι μέσα σε ένα χρόνο θα είχαμε πάνω από 20.000 επισκέψεις ! ! ! Ναι καλά διαβάσατε πάνω από 20.000 επισκέψεις

Το μέγεθος του Συλλόγου μας που εδώ και 43 χρόνια προσφέρει, μέσω των εθελοντών του τις πολύτιμες υπηρεσίες του στη κοινωνία της πόλης μας (και όχι μόνο), μέσω του επίσημου site μας, πολλαπλασιάστηκε. Τα νέα μας, τα άρθρα μας, τα… κατορθώματά μας πλέον ταξιδεύουν παντού, σε όλη την υφήλιο και έχουμε σταθερούς επισκέπτες ακόμα και από Αμερική, Αργεντινή, Καναδά και βεβαίως την Αγγλία όπου βρίσκονται πολλά μέλη του Συλλόγου μας,  φανερώνοντας ότι η αγάπη για τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης, ξεπερνάει τα σύνορα και φτάνει στα πέρατα της γης!

Εμείς που έχουμε την ευθύνη του site, δεν ξεχνάμε και οφείλουμε να πούμε, ότι όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί, αν το 2013 η κα Καίτη Λαγωνικάκου, μαζί με την κα Σπυριδούλα Βασιλοπούλου, δεν μετουσίωναν σε πράξη τη ιδέα για δημιουργία της ιστοσελίδας, του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, πρωτοπορώντας σε έναν ακόμα τομέα. Επιπλέον, αν η παρούσα διοίκηση του Συλλόγου μας και ο Πρόεδρός της κος Νίκος Καραβασίλης, δεν μας είχε εμπιστευθεί τη διαχείριση της επίσημης ιστοσελίδας, βοηθώντας με κάθε τρόπο στο δύσκολο έργο της κεντροποίησης όλων των πληροφοριών από όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας.

Όλους εσάς που μας επιλέγετε για να γνωρίσετε το Σύλλογό μας, αλλά και για να ενημερωθείτε για τις δράσεις του, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε υπεύθυνα την καλύτερη παρουσίασή του με περισσότερο οπτικοακουστικό υλικό, αλλά και την άμεση ενημέρωσή σας για όλα τα τεκταινόμενα σε όλα τα τμήματα του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης!

Νίκος Μοριανός
Αρχισυντάκτης Επίσημης Ιστοσελίδας
Ε.Σ. Νέας Μάκρης

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme