Ολοκληρώθηκε το 1ο Καλοκαιρινό BasketBall Camp, που διοργάνωσε ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης το διάστημα 19 – 22 Ιουνίου 2023 και οι εντυπώσεις που άφησε στα παιδιά και τους γονείς ήταν οι καλύτερες δυνατές!
 
Τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικιών από 6 ετών έως 17 που βρέθηκαν στο παρκέ του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ “Γιάννης Δημητριάδης“,  στο 4ήμερο camp, δούλεψαν σε βάθος ειδικές ικανότητες πάνω στο άθλημα του μπάσκετ, έκαναν εκτενείς συζητήσεις με τους προπονητές για τη προετοιμασία και διαχείριση των αγώνων και των προπονήσεων, είχαν την τύχη να συνομιλήσουν και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές από τον καταξιωμένο προπονητή και πρώην διεθνή αθλητή κο Γιώργο Λημνιάτη και να διαγωνιστούν την τελευταία ημέρα του camp, λαμβάνοντας όμορφα έπαθλα οι νικητές αλλά και το αναμνηστικό τους δίπλωμα όλα τα παιδιά!
 
Το τεχνικό team που απαρτίστηκε από τους κους Ξετρίχη Νίκο (προπονητής – ειδικός συνεργάτης), Καραχάλιο Αλέξανδρο (προπονητή ακαδημίας Ε.Σ. Νέας Μάκρης) και τον coach Νότη Κονδύλη, ο οποίος είχε την ευθύνη του όλου εγχειρήματος και του σχεδιασμού των προπονήσεων του Camp, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από τη δουλειά που έγινε με τα παιδιά.
 
Την προπονητική ομάδα πλαισίωσαν με την παρουσία τους και την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά τους, όλα τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, καθώς ο καθένας τους από το δικό του μετερίζι, προσέφερε τις υπηρεσίες του, προκειμένου να παιδιά να συγκεντρωθούν και να ευχαριστηθούν και τις 16 ώρες που βρέθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης“.
 
Θερμές ευχαριστίες, προς τον καταξιωμένο πρώην αθλητή και νυν προπονητή μπάσκετ, κο Γιώργο Λημνιάτη ο οποίος τίμησε με την παρουσία του το Σύλλογό μας την τρίτη ημέρα του Camp, όπου είχε την ευκαιρία, να μιλήσει στα παιδιά και να τους δώσει να καταλάβουν πόσο σημαντική είναι η διαρκής προσπάθεια για βελτίωση μέσα από την προπόνηση καθώς και πως στο σύγχρονο μπάσκετ δεν αρκεί να σκοράρεις, αλλά να είσαι αλτρουιστής κάνονας ευτυχισμένους όλους τους συμπαίκτες σου! 
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους υπεύθυνους του γυμναστηριου “TFC Νέας Μάκρης” για την ευγενική προσφορά τους, τα υπέροχα κόκκινα μπλουζάκια, που χαρίσαμε σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Camp και ειδικότερα στον κο Θεμιστοκλη Καλέμη, για την παρουσία του κατά την τελευταία ημέρα στο Camp προκειμένου να βραβεύσει τους νικητές των διαγωνισμών αλλά και να δώσει τα ειδικά βραβεία συνεργασίας και ομαδικότητας. 
 
Κλείνοντας θελουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο κο Μανώλη Γεωργάτο, το Δ.Σ., τη διεύθυνση και το προσωπικό της Κοινωφελούς Επιχείρισης του Δήμου Μαραθώνα, για την άψογη συνεργασία και τα τοπικά μέσα marathonpress.gr, irafina.gr & dimotisnews.gr για την προβολή του camp.
 
Ευχαριστούμε θερμά και τους υπόλοιπους χορηγούς μας: Φρουτεμπορική Τσακιργιάννης και Αθλητικός Εξοπλισμός Τζελάλης για τη στήριξή τους.
 
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό
0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme