3 στα 3 για το τμήμα Volley

3 στα 3 για το τμήμα Volley

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκαναν οι ομάδες Volley του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

Ποδαρικό στις νίκες και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις έκανε η ομάδα των κορασίδων του Συλλόγου μας, η οποία στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, νίκησε δια περιπάτου στο τοπικό “ντέρμπι” την ομάδα Α.Ο. Ίσιδα-Δίας με σκορ 0 – 3 (7-25, 13-25, 13-25). Η ομάδα του Δ. Ζιάβρα ,δεν χαρίστηκε σε κανένα σημείο του αγώνα στην αντίπαλη ομάδα και απέδειξε ότι η δουλειά στις ακαδημίες του Συλλόγου μας είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική!

Τη σκυτάλη πήραν οι πάντα εντυπωσιακές γυναίκες του Συλλόγου μας. Με μια άψογη εμφάνιση και ιδιαίτερη ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, έφυγαν αλώβητες από την έδρα της ιστορικής ομάδας της Νήαρ Ήστ με σκορ 0 – 3 (21-25, 24-26, 23-25). 

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε η ανδρική ομάδα του Συλλόγου μας, η οποία νίκησε με το ίδιο σκορ 3 – 0 (25-17, 25-14, 25-17) δια περιπάτου την ομάδα του Γ.Σ. Εθνικού.  

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, τα πρώτα δείγματα γραφής είναι εντυπωσιακότατα και ευχόμαστε να συνεχιστούν οι νίκες και οι εξαιρετικές εμφανίσεις!

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme