13-12-2020: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ

Αγαπητά μας μέλη, φίλες και φίλοι, του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, αγαπητά μας παιδιά! Έχουμε τη χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε μια Ιστορική είδηση για το Σύλλογό μας!

Από χθες, 13 Δεκεμβρίου 2020 ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, αποτελεί τον ΠΡΩΤΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ του Δήμου μας, στο Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το ιστορικό αυτό γεγονός, σε συνδιασμό με το ότι ο Σύλλογός μας, είναι ήδη εγγεγραμμένος στο μητρώο Πολιτιστικών Συλλόγων, καθιστά εφεξής, τον Επιμορφωτικό ως τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ του Δήμου Μαραθώνα, που είναι ΠΛΗΡΩΣ αναγνωρισμένος, από τον Ανώτατο Κρατικό Φορέα στον τομέα που δραστηριοποιείται.

Η αναγνώριση αυτή δίνει πλέον στο Σύλλογό μας αλλά και στα μέλη μας:

  • Ασφάλεια, καθώς η πλήρης αναγνώρισή του, αποτελεί την ξεκάθαρη απόδειξη ότι ο Σύλλογός μας είναι ΝΟΜΙΜΟΣ και πληροί όλες τις διατάξεις που ορίζει το Σύνταγμα και ο Νόμος.
  • Διαφάνεια, καθώς τα οικονομικά στοιχεία του είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από τις αρμόδιες Ελεγκτικές αρχές
  • Μεγαλύτερη Δυναμική, καθώς ο Σύλλογός μας έχει το δικαίωμα άμεσης λήψης επιχορηγήσεων, απευθείας από το Υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού, τόσο για το αθλητικό κομμάτι όσο και το πολιτιστικό.
  • Εγγύηση, ορθής λειτουργίας και διαφάνειας στο Διοικητικό Τομέα.
  • Εμπιστοσύνη, για το γεγονός ότι ο Σύλλογός μας, εναρμονιζόμενος με όλες τις διατάξεις που επιβάλλουν οι αρμόδιοι φορείς, θα συνεχίσει να λειτουργεί για πολλά χρόνια ακόμα και να προσφέρει στον τόπο μας Αθλητισμό, Πολιτισμό και να παρέχει στο Κοινωνικό Σύνολο το μεγαλύτερό του αγαθό: Τον Εθελοντισμό.

Κλείνοντας την ανακοίνωση, θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε θερμά, αλλά ανωνύμως όπως επιθυμούν στα πλαίσια του αγνού εθελοντισμού που υπηρετούν, τα μέλη του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, τα οποία, εν μέσω lock down και πανδημίας, κατάφεραν να φέρουν εις πέρας μια τόσο σημαντική και συνάμα ιστορική “αποστολή”. Κατόρθωσαν να πετύχουν κάτι το οποίο είχε θέσει ως βασικό του στόχο ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Νίκος Καραβασίλης: Την πλήρη νομιμοποίηση του Συλλόγου και την πλήρη αναγνώριση των τμημάτων μας από τους ανώτατους αρμόδιους κρατικούς φορείς. 

Με την πολύ ευχάριστη αυτή είδηση, ευχόμαστε σε όλους και όλες να έχετε Χαρούμενες Γιορτές! Στο διάστημα των εορτών, θα υπάρξουν διάφορα άρθρα, τα οποία θα κάνουν μια μίνι ανασκόπηση στα τμήματα και τις δράσεις του Συλλόγου μας για τη δύσκολη χρονιά που φεύγει.

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme