ΝΕΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, σε πρόσφατη συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα, την επανασύσταση τμήματος μπάσκετ για κορίτσια.

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, θέλοντας να παραμείνει συνεπής με την μακρά ιστορία του στο χώρο του Μπάσκετ, επανιδρύει ακαδημία μπάσκετ για κορίτσια! Από το μακρινό 1988 όταν η κα Καίτη Λαγωνικάκου και ο αείμνηστος Πρόεδρος μας, Γιάννης Δημητριάδης, έδιναν για πρώτη φορά τη δυνατότητα στα κορίτσια της Νέας Μάκρης, να ασχοληθούν με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι… Σήμερα, 31 χρόνια μετά, το μεράκι και η όρεξη όλων, σε συνδυασμό με τη θετική αύρα που πηγάζει από τις περυσινές επιτυχίες των ομάδων μας, οι άνθρωποι του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης είναι έτοιμοι να ανοίξουν την αγκαλιά του Συλλόγου στα μικρά κορίτσια που θα επιλέξουν το άθλημα του μπάσκετ για την άθλησή τους!

Εγγύηση για εμάς αποτελεί η μακρά εμπειρία των 31 ετών στο χώρο του μπάσκετ και οι συνεχείς επιτυχίες των ομάδων μας. Αλλά πάνω από όλα η βασικότερη εγγύηση που προσφέρει ο Σύλλογός μας σε όλους τους γονείς και τα παιδιά που θα επιλέξουν να ενταχθούν στα τμήματα του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, είναι οι υπεύθυνοι, πολύπειροι και με πολλές περγαμηνές προπονητές μας! 

 

Πληροφορίες – Εγγραφές
Κος Νίκος Καραβασίλης – τηλ:  694 580 3580

Κος Αντώνης Καλλιανιώτης – τηλ: 694 730 4422

Το πρόγραμμα προπονήσεων θα καθοριστεί στα μέσα Σεπτεμβρίου.

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme