ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ GOLDEN HAIR

Ο Μεγάλος Χορηγός της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, το Κομμωτήριο Golden Hair, θέλοντας να επισφραγίσει την πολυετή συνεργασία που έχει με το Σύλλογό μας, προχώρησε σε Δωρεά 2 ολοκαίνουριων στεφανιών για το Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης“. Μία προσφορά κυρίως για τα μικρά παιδιά της πόλης μας, αλλά φυσικά και για την ανδρική ομάδα μπάσκετ, με την ευχή να γεμίσουν με καλάθια που θα σκορπίσουν χαμόγελα και όμορφα συναισθήματα!

Παράλληλα το κομμωτήριο Golden Hair της κας Μαρίας Μοριανού και ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, ανακοινώνουν ότι θα συνεχίσουν για ακόμα μια σεζόν την άψογη συνεργασία που πλέον υπερβαίνει την δεκαετία.

Από την πλευρά του Συλλόγου, ένα “ευχαριστώ” είναι πολύ μικρό για να μπορέσει να ανταποδώσει τα όσα έχει προσφέρει ο χορηγός μας, στο Σύλλογό μας όλα αυτά τα χρόνια!

Τέλος, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο, στον προπονητή της ανδρικής ομάδας μας, κο Σπύρο Μπούτζη και στο Γενικό Αρχηγό αυτής, κο Νίκο Μοριανό, για την άμεση αντικατάσταση του ενός εκ των δύο στεφανιών του Κλειστού, το οποίο ήταν ετοιμόρροπο. Εντός των προσεχών ημερών θα αντικατασταθεί και το δεύτερο, προκειμένου να υπάρχει ομοιομορφία στο Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης“.

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme