ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, αποφάσισε τη λήξη της πολυετούς συνεργασίας με τους προπονητές μπάσκετ κους Κολοκυθά Γιάννη (Τεχνικός Διευθυντής) και Μπούτζη Σπύρο (προπονητή ανδρικής ομάδας) και την έναρξη της συνεργασίας του Συλλόγου με τον προπονητή κο Παναγιώτη (Νότη) Κονδύλη, ο οποίος θα αναλάβει το ανδρικό  τμήμα μπάσκετ εκτελώντας παράλληλα και καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και  οι άνθρωποι του τμήματος μπάσκετ εκφράζουν το σεβασμό τους και ευχαριστούν θερμά τους δύο πολύπειρους προπονητές και συνεργάτες μας κ.κ. Κολοκυθά και Μπούτζη, οι οποίοι θα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του τμήματος μπάσκετ και του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, γενικότερα. 

Δύο λόγια για το ανεκτίμητο έργο των απερχόμενων προπονητών μας:
Ο κος Σπύρος Μπούτζης ανέλαβε το 2008 προπονητής της ακαδημίας μπάσκετ του Επιμορφωτικού. Στη συνέχεια αναλαμβάνοντας διαδοχικά τα τμήματα παίδων και εφήβων ανέδειξε το ταλέντο αρκετών αθλητών και συνέδεσε το όνομά του με τη μεγαλύτερη επιτυχία της ακαδημίας μας, το 2014 με την άνοδο του εφηβικού μας τμήματος στην Α ΕΣΚΑ εφήβων. Από το 2014 είχε αναλάβει τα ηνία του ανδρικού τμήματος μπάσκετ, φέροντας σε πέρας την ολοκληρωτική αναμόρφωση της ομάδας, η οποία στηριζόμενη σχεδόν πλήρως σε αθλητές από την ακαδημία του Συλλόγου μας, τερμάτισε στη πρώτη θέση του ομίλου της στη Γ ΕΣΚΑ τη σεζόν 2018 – 2019. 

Οι συστάσεις για τον κο Γιάννη Κολοκυθά είναι περιττές. Με σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του μπάσκετ, έχοντας περάσει από τους πάγκους ομάδων εθνικών κατηγοριών καθώς και κλιμακίων ΕΣΚΑ τα τελευταία 9 χρόνια, προσέφερε τις υπηρεσίες του στην αθλητική νεολαία της Νέας Μάκρης, μέσα από τον Σύλλογό μας. Η σοβαρότητα, ο επαγγελματισμός του και η εμπειρία του αποτέλεσαν όλα αυτά τα χρόνια παράδειγμα για όλους τους προπονητές του Συλλόγου μας, ενώ ανέδειξε το ταλέντο αρκετών παιδιών τα οποία σήμερα στελεχώνουν την ανδρική ομάδα μπάσκετ ή αγωνίζονται σε ομάδες υψηλότερων κατηγοριών. 

Λίγα λόγια για τον νέο μας προπονητή:
Ο κος Νότης Κονδύλης είναι πτυχιούχος της σχολής προπονητών καλαθοσφαίρισης της Γ.Γ.Α. Έχει διατελέσει προπονητής σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες (ακαδημίες, παιδικά, εφηβικά και ανδρικό) και μετρά αισίως 25 χρόνια εμπειρίας ως προπονητής καλαθοφαίρισης. 
Ως αθλητής ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού και σε επίπεδο ανδρών αγωνίστηκε με την ομάδα Α.Σ. Παπάγου στην Α1. Έχει αγωνιστεί επίσης στις ανδρικές ομάδες Α.Ο. Ιωνικού Νικαίας, Γ.Σ. Αμαρουσίου, Πειραϊκός Σύνδεσμος, Αστέρας Πολυγώνου και Γ.Σ. Κορωπίου.
Ως προπονητής ξεκίνησε, ως αθλητής ακόμα στις ακαδημίες και το παιδικό τμήμα του Κ.Α.Ο. Εθνικού Ελληνορώσων, στη συνέχεια διετέλεσε υπεύθυνος ακαδημιών και προπονητής παιδικού και εφηβικού στην ομάδα του Α.Σ. Παπάγου (2000 – 2008), στη συνέχεια τις χρονιές 2008 – 2013, διετέλεσε προπονητής του ανδρικού τμήματος μπάσκετ της ίδιας ομάδας (άνοδος σε Γ’ Εθνική). Τις σεζόν 2013 – 2015 εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα του Γ.Σ. Κορωπίου (Γ’ Εθνική). Από το 2015 – 2022, διετέλεσε προπονητής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες από προμίνι μέχρι και παιδικό, στην ομάδα Α.Ο.Κ. Ακαδημία Αθηνών (BAC).
Τέλος, ο coach Κονδύλης έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε πολλά προγράμματα μπάσκετ των δήμων Ψυχικού, Παπάγου και Χολαργού ενώ αποτελεί  από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, ενεργό μέλος του προπονητικού τιμ του NBA Basketball School Greece. 

Καλή επιτυχία Coach!

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme