ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ!

Όταν το μεράκι συναντήσει την αγάπη για τον εθελοντισμό και εμπλουτιστεί με πολύ χαμόγελο, τότε το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό!

Έτσι λοιπόν, το μεράκι του κου Genci Mehmeti, ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να επιδιορθώσει και να βάψει τους τοίχους και τους φοριαμούς, στα γραφεία του Συλλόγου μας, στο Κλειστό γήπεδο “Γ. Δημητριάδης”, συνάντησε τις πάντα χαμογελαστές εθελόντριες μέλη του Δ.Σ. του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης κες  Κλεφτάκη Αναστασία, Χρυσίνα Μαρία, Πετροπούλου Μαρία, Πέτρου Ρένα , την αγαπημένη μας κα Κατερίνα ,  την κα Ευαγγελία Μπιρλιράκη  και την  κα Άντζελα Τσιρωνίδου και το αποτέλεσμα σας το παρουσιάζουμε παρακάτω.

 

Ο χώρος είναι πλήρως ανακαινισμένος, έτοιμος να υποδεχθεί τα παιδιά, τους προπονητές μας και τους εφόρους μας σε μια χρονιά που ξεκινάει με πολλά όνειρα για τις ομάδες μας, αγάπη για όλα τα παιδιά και πολλή διάθεση για άθληση, χορό, τραγούδι και όποια άλλη δραστηριότητα προσφέρει ο Σύλλογός μας.

Είναι σημαντικό ο Επιμορφωτικός Σύλλογός Νέας Μάκρης, ως ο παλαιότερος Σύλλογος που στεγάζεται στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο, να δίνει το παράδειγμα του εθελοντισμού και της αγάπης που υπάρχει για τις εγκαταστάσεις που έχουν παραχωρηθεί από την ΚΕΔΜΑ. Οφείλουμε να φροντίζουμε και να προσέχουμε τους χώρους που μας φιλοξενούν!

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme