ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητά μας Μέλη, αγαπητά μας παιδιά και γονείς, 

Θέλοντας να ευχαριστήσω για την αμέριστη συμπαράσταση και κατανόηση που δείξατε όλες αυτές τις ημέρες, και έχοντας πλέον στα χέρια μας, το πρόγραμμα προπονήσεων, έτσι όπως μας απεστάλη ως οριστικό από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μαραθώνα (Κ.Ε.Δ.ΜΑ.) αισθάνομαι την ανάγκη, να προβώ σε μια τελευταία απάντηση προς όλους όσους κάνουν λόγο για κωλυσιεργία εκ μέρους του Συλλόγου μας: Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών για το μοίρασμα των ωρών στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο, είναι η 31η Μαΐου κάθε έτους, βάσει του Αθλητικού Κανονισμού της ΚΕΔΜΑ. Φέτος η διαδικασία αυτή ξεκίνησε στις 10 Ιουλίου (1,5 μήνα μετά), ενώ στις 16 Αυγούστου συγκλήθηκε έκτακτο Δ.Σ., του Συλλόγου μας, προκειμένου να ικανοποιηθεί αίτημα της ΚΕΔΜΑ για επιπλέον στοιχεία που ζητήθηκαν στις 12 Αυγούστου.

Όλα τα γεγονότα και οι ενέργειες στις οποίες προχώρησε ο Σύλλογός μας, βρίσκονται στην διάθεση όλων, καθώς υπάρχουν έγγραφα που τις αποδεικνύουν. Ο Σύλλογός μας δεν επεδίωξε τίποτε λιγότερο από:

  • Τη νομιμότητα σε όλες τις ενέργειες στις οποίες κλήθηκε να προβεί.
  • Ακριβή εφαρμογή των ποσοστώσεων βάσει του Αθλητικού Κανονισμού της ΚΕΔΜΑ.
  • Δικαιότερο καταρτισμό εβδομαδιαίου προγράμματος για όλους τους Συλλόγους.
  • Παράθεση συγκεκριμένων προτάσεων για βελτίωση του Αθλητικού Κανονισμού της ΚΕΔΜΑ.

Ως Πρόεδρος του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω σε προσωπικό επίπεδο, όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, εντός και εκτός Δ.Σ., που ασχολήθηκαν και αφιέρωσαν χρόνο ακόμα και από τις πολύτιμες διακοπές τους για να ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία.

Παράλληλα, μπορεί το αποτέλεσμα όλης της διαπραγμάτευσης να μην είναι το βέλτιστο για τον Σύλλογό μας, αλλά οφείλω να ευχαριστήσω τον Δ/ντη της ΚΕΔΜΑ κο Νίκο Κρυμάνδαλη για το χρόνο και την υπομονή του όλες αυτές τις ημέρες καθώς και την απερχόμενη πλέον Πρόεδρο της ΚΕΔΜΑ, κα Ρίζου Ευαγγελία, αναγνωρίζοντας κυρίως το γεγονός ότι προσπάθησε και έκανε γενναία βήματα προς την επιβολή της τάξης στους αθλητικούς χώρους της ΚΕΔΜΑ, ανεξάρτητα αν το αποτέλεσμα των ενεργειών της, δυστυχώς, δεν τη δικαιώνει απόλυτα.

Κλείνοντας να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές και τις προπονήτριες όλων των Συλλόγων του Δήμου Μαραθώνα, καλή αγωνιστική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες για τις ομάδες του Δήμου μας! 

Με τιμή, 

Καραβασίλης Νικόλαος

Πρόεδρος Ε.Σ. Νέας Μάκρης

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme