ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του αθλητισμού της Νέας Μάκρης,

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΜΑ, που έλαβε χώρα στα γραφεία διοίκησης της ΚΕΔΜΑ, την Παρασκευή 05/08/2022 και κατά ώρα 19:00, συζητήθηκε η ένσταση επί της απόφασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΜΑ, για τις ώρες που έχει λάβει ο κάθε Σύλλογος που δραστηριοποιείται στο Κλειστό γήπεδο “Γ. Δημητριάδης” & το Κλειστό Προπονητήριο.

Την ένσταση υπέβαλλε ο Σύλλογος “Α.Σ. Αστέρα Μαραθώνα“. Η ένσταση στηρίχθηκε σε έγγραφο που κατατέθηκε επισήμως και στο οποίο η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ανέφερε πως: Η Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών Volley δεν αποτελεί Εθνική Κατηγορία, αλλά τοπικό πρωτάθλημα”. Με την επιστολή αυτή οι υπεύθυνοι του Συλλόγου “Α.Σ. Αστέρας Μαραθώνα” έβαλλαν ευθέως εναντίον του Δ.Σ. του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης και των υπευθύνων του τμήματος Volley, υποστηρίζοντας διά της επιστολής της Ε.Ο.Κ., ότι ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης έχει παραπλανήσει:

  • Τους επαγγελματίες του Δήμου Μαραθώνα στους οποίους έχει απευθυνθεί για οικονομική ενίσχυση εν όψει της παρουσίας της ομάδας σε Εθνική Κατηγορία,
  • Τους φιλάθλους της πόλης οι οποίοι υποστηρίζουν θερμά την προσπάθεια της ομάδας μας και θα την στηρίξουν και στην Β’  Εθνική
  • Το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, από τους οποίους έχει ζητηθεί οικονομική ενίσχυση διά των νομίμων επιχορηγήσεων που δικαιούνται όλα τα σωματεία.
  • Την ΚΕΔΜΑ, έχοντας αξιώσει παραπάνω ώρες χρήσης του Κλειστού Γηπέδου “Γ. Δημητριάδης”, για τη σεζόν 2022-2023. 

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, εκπροσωπούμενος από μέλη του Δ.Σ. του με προεξέχοντα τον κο Νικόλαο Καραβασίλη (Πρόεδρο Ε.Σ. Νέας Μάκρης), παρέδωσε στον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΜΑ, καθώς και στους εκπροσώπους του Συλλόγου “Α.Σ. Αστέρας Μαραθώνα“, επιστολές τόσο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) και της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθηνών και Ανατολικής Αττικής (ΕΣΠΑΑΑ) όπου βεβαιωνόταν πως η ομάδα Volley Γυναικών του Ε.Σ. Νέας Μάκρης τη σεζόν 2022-2023 θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική Κατηγορία όσο και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) όπου διευκρινιζόταν πως η επιστολή που παρουσίασαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου “Α.Σ. Αστέρας Μαραθώνα“, αποτελούσε προϊόν “συγχύσεως” καθώς η “Β’ Εθνική Κατηγορία Volley Γυναικών αποτελεί Εθνική Κατηγορία“.

Δείτε τις επιστολές που παρουσίασε ο Σύλλογός μας εδώ .

Κατά συνέπεια των ως άνω, η διανομή των ωρών χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του αθλητικού και πολιτιστικού πάρκου Νέας Μάκρης, παρέμεινε ως είχε και η ένσταση απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το Δ.Σ. της ΚΕΔΜΑ.

Ως Δ.Σ. του ιστορικότερου Συλλόγου Μπάσκετ και Volley της Νέας Μάκρης, προσπαθούμε μέσα από την ανιδιοτελή μας δράση, επί δεκαετίες να προάγουμε τόσο το άθλημα της πετοσφαίρισης όσο και το άθλημα της καλαθοσφαίρισης χωρίς να φέρουμε σε σύγκρουση ποτέ τα δύο τμήματα. Διαχρονικά είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε και να αθληθούν στις ακαδημίες και των δύο αθλημάτων μας, 100δες παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι αθλητές και αθλήτριες. Παράλληλα είχαμε την χαρά τα αγωνιστικά τμήματα και των δύο τμημάτων μας να φέρουν πολλές επιτυχίες που έκαναν χαρούμενους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας αλλά παράλληλα διαφήμισαν την πόλη μας σε παν-αττικό επίπεδο.

Δυστυχώς όμως, η μεγαλύτερη επιτυχία που έφερε ποτέ ομαδικό άθλημα στο Δήμο Μαραθώνα και που τον διαφημίζει πανελληνίως, η άνοδος της γυναικείας ομάδας Volley του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης στη Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών, έχει γίνει αντικείμενο και στόχος διαστρεύλωσης και συκοφαντίας από τους υπεύθυνους κάθε Συλλόγου που δραστηριοποιείται στο κλειστό γήπεδο “Γ. Δημητριάδης“. Κύριοι, επειδή η ανοχή έχει τα όρια της, ο Σύλλογός μας, σε κάθε μελλοντική σας προσπάθεια συκοφαντίας ή διαστρεύλωσης της αλήθειας της εν λόγω αλλά και κάθε άλλης επιτυχίας του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, που θα υποπέσει στην αντιληψή μας, επιφυλάσσεται απέναντί σας για χρήση κάθε δικαιώματος που του δίνει ο νόμος.

Το Δ.Σ. του Ε.Σ. Νέας Μάκρης

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme