ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΩΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Ανακοίνωση

Αγαπητά μας μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης συνήλθαν εκτάκτως την 29η Ιουλίου 2019, με μοναδικό θέμα συζήτησης: Την Κατανομή των ωρών στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης.

Όλα τα μέλη που έδωσαν το παρόν, αποφάσισαν ομοφώνως να αποστείλουν επιστολή προς την Πρόεδρο της ΚΕΔΜΑ, το Δ.Σ. της ΚΕΔΜΑ με ταυτόχρονη κοινοποίησή στο Γραφείο Δημάρχου Μαραθώνα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα και το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Μαραθώνα με την οποία γνωστοποιούν ότι ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης:

  • Δεν αποδέχεται την κατανομή ωρών στο Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης“, με βάση την οποία οι ώρες διάθεσης στο Σύλλογό μας, αντί να αυξηθούν εξ’ αιτίας της προαγωγής των ομάδων μας ανδρών (μπάσκετ) και γυναικών (volley), αντιθέτως μειώνονται, με συνέπεια να εξωθούνται σχεδόν εξ’ ολοκλήρου τα τμήματα υποδομής μπάσκετ και volley στο Κλειστό Προπονητήριο και στο Ανοικτό Γήπεδο Μπάσκετ.
  • Προτείνει να ισχύσει η κατανομή ωρών της σεζόν 2018-2019, μέχρι τον Οκτώβριο, ώστε η νέα διοίκηση της ΚΕΔΜΑ να προχωρήσει σε πιο ορθολογική και δίκαιη κατανομή των ωρών στις Κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις.
  • Αμφισβητεί την εγκυρότητα του Αθλητικού Κανονισμού, με βάση τον οποίο έγινε η κατανομή ωρών και παράλληλα προτείνει διορθώσεις σε συγκεκριμένα σημεία του.
  • Υποβάλλει προτάσεις για εξομάλυνση της ασφυκτικής κατάστασης που επικρατεί στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο.

Διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε ως Διοικητικό Συμβούλιο, όπως αυτό νομίμως προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές του Ιανουαρίου, κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να εξασφαλίσουμε:

  • Στα αγωνιστικά τμήματά μας Ανδρών, Εφήβων, Παίδων στο μπάσκετ και Γυναικών, Κορασίδων στο volley τις απαραίτητες προπονήσεις στο Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης“, που πληροί 100% τις προϋποθέσεις προπονήσεων και αγώνων σε αυτές τις ηλικίες.
  • Στα τμήματα υποδομών μας Παμπαίδες, Μίνι, Προμίνι, Τζούνιορ στο μπάσκετ και Παγκορασίδες, Ακαδημία στο volley, ισότητα στη χρήση ωρών προπόνησης στις υπόλοιπες ώρες που θα είναι διαθέσιμες οι Κλειστές Εγκαταστάσεις.
  •  Στα νεοσύστατα τμήματά μας Κορασίδων μπάσκετ και Ακαδημία αγοριών volley, ώρες προπόνησης στις Κλειστές Αθλητικές Εγκαταστάσεις.

Ζητώντας την κατανόηση των γονιών για την αναστάτωση που θα προκύψει στον καταρτισμό του προγράμματος με τις ασχολίες των παιδιών, επιφυλασσόμαστε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, το πρόγραμμα που θα προκύψει με την νέα κατανομή ωρών, να εξυπηρετήσει τη μεγαλύτερη πλειοψηφία των παιδιών που έχουν επιλέξει ή θα επιλέξουν τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης, για να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ και του volley.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Καραβασίλης

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme