ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δεν είναι αστείο, δεν είναι όνειρο, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Το γυναικείο τμήμα Volley του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, από την Παρασκευή 13/05/2022, πανηγυρίζει την ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ στη Β’ ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία Γυναικών!!!

Τα κορίτσια του Coach Γιάννη Φάκα, μπορεί στον πρώτο τελικό της σειράς, τη Δευτέρα 09/05/2022, να ηττήθηκαν από την ομάδα των Γλυκών Νερών  στο Κλειστό Γ. Δημητριάδης με σκορ 2 – 3 σετ , όμως στον δεύτερο τελικό, δεν υπήρχε περίπτωση να μην αντιδράσουν και να μην δείξουν ποιά ομάδα ήταν το φαβορί. Το εμφατικό 0 – 3 σετ (20-25, 23-25, 14-25) στην έδρα των Γλυκών Νερών, όπου μεταφέρθηκε η σειρά αγώνων, ήταν η απόδειξη πως το εισητήριο ανόδου απλά καθυστέρησε να φτάσει στον παραλήπτη που το δικαιούταν, για λίγες μόνο ημέρες. 
Απόλυτα διαβασμένες, συγκεντρωμένες και παίζοντας βόλεϊ υψηλού επιπέδου, οι αθλήτριες της Νέας Μάκρης, δεν έδωσαν περιθώρια στις αντιπάλους τους να πιστέυψουν ότι θα έφταναν στην νίκη. Οι φίλοι της ομάδας του Επιμορφωτικού που πήγαν στα Γλυκά Νερά να ενισχύσουν την προσπάθεια των κοριτσιών, μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε σε ξέφρενα πανηγύρια και χειροκροτήματα!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζει και η ομάδα των Γλυκών Νερών που αποτέλεσε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο και αξίζουν σε όλο το Σύλλογο τους πολλά μπράβο!

Λίγα λόγια για το μέγεθος της επιτυχίας της ομάδας του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης:

  • Πρώτη φορά στην ιστορία του αθλητισμού του Δήμου Μαραθώνα, γυναικεία ομάδα κάθε αθλήματος αλλά και εν γένει ομαδικό άθλημα ανέρχεται σε τόσο υψηλή εθνική κατηγορία!
  • Το Γυναικείο τμήμα volley, του Επιμορφωτικού μετράει μόλις μια δεκαετία ζωής και πραγματικά αποτελεί θαύμα η συνεχής του πρόοδος και άνοδος στις κατηγορίες.
  • Από το 2017, χρονιά που ανέλαβε το τμήμα ο πολύπειρος προπονητής κος Γιάννης Φάκας, η ομάδα έχει κατακτήσει 2 ανόδους (2018 – 2019 άνοδος στην Α’ Τοπική Κατηγορία και φέτος 2021 – 2022 άνοδος στη Β’ Εθνική)
  • Η επιτυχία της ομάδας μας, την κατατάσσει ως την κορυφαία ομάδα στην ευρύτερη περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής, καθώς δεν υπάρχει παρουσία άλλης ομάδας από την περιοχή αυτή στη Β’ Εθνική.

Η επιτυχία αυτή δεν ήρθε εύκολα, αντιθέτως όπως έχουμε ξαναπεί αποτελεί θαύμα, καθώς οι συνθήκες πίεσης στις προπονήσεις λόγω των ελάχιστων ωρών διάθεσης του Κλειστού Γηπέδου “Γ. Δημητριάδης” για τις ανάγκες των αγωνστικών του τμημάτων, δημιουργεί πολλά προβλήματα και είναι κάτι που θέλουμε την επόμενη χρονιά, να λυθεί από τη Δημοτική αρχή, ώστε η επιτυχία αυτή να μην αποτελέσει μια φωτοβολίδα που κάποτε θα σβήσει.

Η άνοδος στη Β’ Εθνική βοηθάει τα μέγιστα, στην εξωστρέφεια του Δήμου Μαραθώνα, καθώς η Νέα Μάκρη, η πόλη μας, ο τόπος που έχουμε μεγαλώσει και προσφέρουμε εθελοντικά το χρόνο μας για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, θα ακουστεί πανελλαδικώς για ακόμα μια φορά μέσα από επιτυχία τμήματος του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης.

Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία, στα κορίτσια μας, στον προπονητή του τμήματος κο Γιάννη Φάκα, στις εφόρους μας, στον απίστευτο κόσμο και στη διοίκηση του Συλλόγου. Πρωτίστως όμως η επιτυχία αυτή θα πρέπει να αφιερωθεί στον Πρόεδρο του Συλλόγου, κο Νίκο Καραβασίλη, ο οποίος με ταπεινότητα και μετριοφροσύνη, έχει καταφέρει με τον δικό του τρόπο να αντέξει και να πετύχει ένα μικρό θαύμα!

Θα ήταν παράλειψή μας, να κλείσουμε χωρίς να ευχαριστήσουμε θερμά τους αρωγούς μας σε όλο αυτό το υπέροχο “ταξίδι”, τους χορηγούς και τους πολύτιμους συνεργάτες του Τμήματος Volley.

  • Το Δήμο Μαραθώνος και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα, για την παραχώρηση του Κλ. Γηπέδου “Γιάννης Δημητριάδης” για τις ανάγκες των ομάδων μας.
  • Τη μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, και προσωπικά τον κο Αθανάσιο Μαρτίνο, ο οποίος κάλυψε τις μετακινήσεις τις ομάδας μας καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν.
  • Το γυμναστήριο “Yava Νέας Μάκρης“,  το “ΙΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας“, το “Αρτοποιείο Δ. Κασίμης” και τον “Ξενώνα Αθηνά” στο Νυμφαίο Φλώρινας, για τη σημαντική οικονομική βοήθειά τους.
  • Τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις “ANP Healthcare” για την κάλυψη όλου του ιατροφαρμακευτικού υλικού, το παντοπωλείο “Ο Νίκος”, για την προμήθεια νερών και ενεργειακών τροφών.
  • Μα πάνω από όλους την Φρουτεμπορική Τσακιργιάννης και ιδιαιτέρως τον κο Χαράλαμπο Τσακιργιάννη, ο οποίος έχει σημαντικότατη συμμετοχή σε όλες αυτές τις επιτυχίες του τμήματος τα τελευταία 5 χρόνια, προσφέροντας με όλη του τη καρδιά ότι του ζητήσει το τμήμα Volley, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και πολλά ακόμα! 
0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme