Την Παρασκευή και το Σάββατο 23 & 24 Ιουνίου, το τμήμα Volley του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης διοργάνωσε τις αποχαιρετιστήριες γιορτές των αναπτυξιακών τμημάτων του.
 
Αθλήτριες και αθλητές από 6 ετών έως 17 ετών, δοκίμασαν finger food, σοκολατένιες λιχουδιές και χυμούς, που ήταν μια ευγενική προσφορά των αγαπητών γονέων και του συλλόγου και διασκέδασαν ακούγοντας μουσική με συναθλητές, συναθλήτριες, προπονητές και εφόρους.
 
Είχαν όλοι την ευκαιρία να θυμηθούν ευχάριστες στιγμές της σεζόν, έκαναν σχέδια για το καλοκαίρι και ξεκίνησαν από τώρα να ανυπομονούν για το ποτέ θα ξεκινήσουν οι προπονησεις της νεας σεζόν!
 
Ο Σύλλογος, κατόπιν κληρώσεως, χάρισε στα παιδιά, μπάλες molten για volley, μπάλες θαλάσσης και βιβλία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
 
Τα βιβλία ήταν ευγενική προσφορά της Βιβλιοθήκης του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης που εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει εξαιρετικό έργο στον πολιτισμό της περιοχής μας.
 
Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, διά της υπεύθυνης του τμήματος Volley κας Μαρίας Πετροπούλου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του:
 
  • Σε ΟΛΑ τα παιδιά μας για τις μικρές ή μεγαλύτερες συγκινήσεις που μας χάρισαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς!
  • Στις εφόρους των αναπτυξιακών τμημάτων κα Μ. Νικολαου, κα Γ. Χρυσούλα κ κα Ε. Καστρησίου για την πολύτιμη βοήθεια τους στα τμήματα που είναι υπεύθυνες.
  • Στους προπονητές μας κο  Δ. Φάκα, κα Μ. Πλαγιαννάκου και κα Δ. Κατσούλη για το έργο τους!
  • Και πάνω από όλους σε ΕΣΑΣ, τους γονείς που μας εμπιστεύεστε ό,τι πολυτιμότερο έχετε, τα παιδιά σας!
Δεν λέμε ακόμη «Καλό Καλοκαίρι», γιατί οι προπονήσεις μας συνεχίζονται ως τα τέλη Ιουνίου.
 
Στον Ε.Σ. Νέας Μάκρης, λειτουργούν τμήματα Volley ακαδημιών, προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα όλων των ηλικιών για κορίτσια και αγόρια. 
Για πληροφορίες: 697 447 0918 & 694 580 3580
 
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.
Πάμε Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ!
0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme