ΑΡΩΜΑ … ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ!

nmtc

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, καλωσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου, την προπονήτρια τένις κα Μαριάντα Μασούρα!

Με πολυετή εμπειρία ως προπονήτρια τένις, η Μαριάντα, εντάσσεται στο Σύλλογό μας, προκειμένου να αποτελέσει μαζί με τον αειθαλή, γεμάτο ενέργεια και αστείρευτο χιούμορ και πάθος για το άθλημα της αντισφαίρισης κο Μιχάλη Γεροδήμο, ένα αχτύπητο προπονητικό δίδυμο που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, σε όσα παιδιά και όσους ενήλικες επιλέξουν τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης, για να μάθουν και να παίξουν το υπέροχο αυτό άθλημα!

Η Μαριάντα, θα καλύψει το κενό που αφήνει πίσω της η κα Πένυ Αλεβιζοπούλου, η οποία μετά από πολλά χρόνια, αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματική σταδιοδρομία. Ως Σύλλογος, οφείλουμε να της ευχηθούμε, πάνω από όλα να έχει υγεία, να επιτύχει στη νέα της πορεία και ήταν τιμή για το Σύλλογό μας, η συνεργασία μαζί της. “Πένυ… Σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στον αθλητισμό της Νέας Μάκρης και στο Σύλλογό μας ειδικότερα. Το έργο σου έχει αναγνωριστεί, καθώς τολμούμε να δηλώσουμε, πως ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του τμήματος σου ανήκει, δικαιωματικά!

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και το πρόγραμμα προπονήσεων, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα των προπονητών μας που φαίνονται παρακάτω, ενώ υπενθυμίζουμε στους παλαιότερους και ενημερώνουμε, τους νέους φίλους μας, ότι ο κος Μιχάλης Γεροδήμος προπονεί κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, ενώ η κα Μαριάντα Μασούρα, προπονεί κάθε Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο (πρωί).

Mixalis_02
Μιχάλης Γεροδήμος
Τηλ. Επικοινωνίας: 6977215969
Marianta_Masoura
Μαριάντα Μασούρα
Τηλ. Επικοινωνίας: 6984878198
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme