ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ SHOTOKAN

Ένα από τα τμήματα του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, που αποτέλεσε λαμπερό παράδειγμα προς μίμηση για την επιμονή και την συνεχή προσπέλαση όλων των εμποδίων που υπήρχαν κατά τη διάρκεια του Lock Down, είνει το τμήμα Karate Shotokan. Η επιμονή και το μεράκι του δασκάλου Waka Sensei Αποστολάτου Δημήτρη (διαβάστε το βιογραφικό του πατώντας εδώ) και η αγάπη των μαθητών του για την τέχνη του Karate, κράτησαν άσβεστη τη φλόγα για όλο το διάστημα του πρόσφατου lock down.

Μέσω διαδικτυακών προπονήσεων, με συνεχείς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με συνεχείς παροτρύνσεις και προσπάθειες που κατέβαλε ο κος Αποστολάτος, κατάφερε και κράτησε τους μαθητές του σε συνεχή εγρήγορση, καθόλη τη διάρκεια του πρόσφατου χειμώνα. Το σημαντικότερο όμως, ήταν το γεγονός ότι υπήρχε συνεχής επικοινωνία μεταξύ μαθητών και δασκάλου, κάτι το οποίο αποτέλεσε το βασικότερο παράγοντα ώστε το τμήμα να παραμείνει ενωμένο και να συνεχίσει απερίσπαστο τις προπονήσεις του, μέσα σε πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες.

Το τμήμα Shotokan Karate του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, ήταν από τα πρώτα που εκκίνησε χωρίς προβλήματα, μετά την άρση του lock down τον Ιούνιο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις αποστάσεις που προστάζουν τα πρωτόκολλα της πολιτείας. Επιπλέον, το γεγονός ότι τα μαθήματα δεν είχαν σταματήσει,  έδωσαν τη δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες του τμήματος να συμμετάσχουν σε σεμινάρια και να δώσουν κανονικά τις ετήσιες εξετάσεις τους με πολύ μεγάλη επιτυχία! Τις απονομές των διπλωμάτων έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Καραβασίλης Νίκος, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του το τμήμα, αποδεικνύοντας έμπρακτα  την αναγνώριση των προσπαθειών που κατέβαλλαν δάσκαλος και μαθητές.

Η επιβράβευση της πολύ σκληρής και σοβαρής δουλειάς που έγινε, ήταν η εκπροσώπηση του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, από το τμήμα Shotokan Karate σε όλες τις δράσεις του Δήμου μας το φετινό καλοκαίρι, όπως η “Λαμπαδηδρομία Ιάσων 23“. Αποκορύφωμα αποτέλεσε η άρτια και άριστη επίδειξη στο 1ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών που έγινε στη παραλία της Νέας Μάκρης, τον Ιούλιο που μας πέρασε. Οι μαθητές και ο Δάσκαλος του Συλλόγου μας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επιδεικνύοντας την άρτια εκπαίδευσή τους και τις εξαιρετικές τους ικανότητες στο άθλημα του Karate Shotokan.

Τα μαθήματα του τμήματος εκκινούν τον Σεπτέμβριο και για πληροφορίες εγγραφές στο τμήμα Karate Shotokan μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 6974 412 399 κος Αποστολάτος Δημήτρης.
Τα μαθήματα διεξάγονται στο Αθλητικό & Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης, στη μεγάλη αίθουσα του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ “Γ. Δημητριάδης”, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή 17:00 – 20:30 (αρχάριοι, ημιπροχωρημένοι, προχωρημένοι).
0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme